TV: City smed point mod favoritdræbere

Sergio Agüero sikrede Manchester City uafgjort ude mod West Ham

West Ham havde City på hælene i 2-2-braget i London (Foto: AP)
West Ham havde City på hælene i 2-2-braget i London (Foto: AP)

Med 4-0 mod Crystal Palace og 11 point i de seneste fem kampe lignede Manchester City et hold, der så småt var ved at finde formen i en udgave af Premier League, som ingen tophold tilsyneladende ønsker at vinde.

Her til aften sled de blå fra Manchester sig via 2-2 ude mod West Ham til et enkelt point i en kamp, hvor det så skidt ud helt fra starten.

Den equadorianske angriber Enner Valencia slog til allerede efter 53 sekunder med sæsonens næsthurtigste scoring i Premier League. Kun Bournemouths Matt Ritchis scoring mod Tottenham efter 49 sekunder er scoret hurtigere.

Se lynmålet efter 53 sekunder over artiklen

Sergio Agüero fik efter ni minutter skabt balance i regnskabet, da han udnyttede et straffespark ved at finte keeperen til modsatte side.

Ti minutter efter pausen slog Enner Valencia imidlertid til igen, da et indkast sejlede forbi Citys Otamendi, og så var West Ham på 2-1 og på vej mod sejren.

Se også: Brilleløs Klopp underholdt pressen og hudflettede Liverpool

Se også: Farlig debutant fælder tamme United

Det var i øvrigt Valencias fjerde mål i tre kampe, og han har nu scoret lige så mange mål på tre kampe, som i sine foregående 39 kampe.

Ni minutter før tid slog Agüero imidlertid til igen og udlignede Premier League-kampen og den sydamerikanske scoringsduel til 2-2. Der var et øjeblik tvivl om målet, men dommeren endte med at godkende målet.

Agüero har nu scoret 14 gange i 10 udekampe i London, der må regnes for hans favoritby, når det gælder udebane.

West Ham var tæt på sejren i overtiden, men City blev reddet af overliggeren. For West Ham var det på trods af pointtabet endnu et godt resultat mod et af de store hold.

Slaven Bilic' mandskab bliver dog alligevel kun liggende på sjettepladsen et point efter Manchester United og 11 efter Leicester på førstepladsen. Manchester City rykker op som nummer to på bedre målscore end Arsenal, der spiller søndag mod Chelsea. City har tre point op til førende Leicester.

Se også: TV: Se Klopps vilde jubel efter absurd målorgie

Se også: Nul mål i 18 kampe: Agent lover ham verdens bedste løn

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere