TV: Crouch redder Stoke i sidste minut

Det lignede en hjemmesejr til Newcastle, indtil tårnhøje Peter Crouch kom højest på et indlæg det sidste minut og dermed udlignede for Stoke

Det var nærmest indbegrebet af midteropgør, da Newcastle søndag eftermiddag tog i mod Stoke i Premier League. Hjemmeholdet lå før kampen nummer 11, Stoke nummer 10, og det blev der ikke ændret på efter 1-1 på St. James' Park.

Det lignede ellers længe, at Newcastle ville overhale Stoke, for indtil det sidste minut førte hjemmeholdet med 1-0. Det mål scorede Jack Colback et kvarter før tid, da Gabriel Obertan sparkede bolden fladt ind i feltet, Moussa Sissoko tæmmede og lagde bolden af til Colback, der sparkede den ind via indersiden af stolpen.

På det tidspunkt var Colback en smule heldig med at være på banen, for fem minutter forinden var han involveret i en hård tackling, der godt kunne kostet ham sit andet gule kort.

Se mål og efterfølgende frispark herunder:

På trods af overvægt i boldbesiddelse havde Stoke svært ved at skabe chancer kampen igennem, men med otte minutter tilbage kom Peter Crouch på banen, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Den høje englænder kom øverst på et højt Geoff Cameron-indlæg i det 90. minut, og han headede bolden over Tim Krul i Newcastle-målet. Alt lige på St. James' Park og status quo i midten af Premier League.

Se Crouchs mål her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter