TV: Dilly-ding, dilly-dong: Leicester-chef i hopla

Leicesters manager hyggede sig gevaldigt med at svare på spørgsmål fra pressen fredag - og nåede også at sende en lille hilsen til Tottenham-manager Pochettino

I teorien kan mesterskabet stadig glide Leicester City af hænde.

Underdog'en fører ganske vist Premier League solidt med fire kampe igen, men ifølge manager Claudio Ranieri kan det stadig gå galt.

Derfor hæfter italieneren sig ved, at han har ført holdet til Champions League-gruppespillet, hvilket i sig selv er historisk.

Fredag var Ranieri i særdeles godt humør, da han svarede på spørgsmål ved sit ugentlige pressemøde.

I virkelig godt humør, som tv-klippet herover viser.

- Vi er i Champions League. CHAMPIONS LEAGUE! Dilly-ding, dilly-dong!, udbrød han lettere euforisk.

Vinder Leicester søndagens kamp over Swansea, vil man med tre ligakampe have minimum fem point ned til Tottenham på andenpladsen - det eneste andet hold, der kan fravriste dem titlen.

- Godt gået, alle sammen. Ejerne, fansene, spillerne, medarbejderne, alle involverede. Det er en stor bedrift. Utroligt. Og nu går vi den direkte vej i forsøget på at vinde titlen. Det er det eneste, der mangler nu. Mauricio (Pochettino, Tottenhams manager, red.), tag den med ro!, sagde Ranieri, der dermed for første gang offentligt bekendtgjorde, at Leicester rent faktisk kan vinde titlen.

Han og resten af truppen må dog belave sig på en kamp uden topscorer Jamie Vardy, der sidder ude med karantæne efter sit optrin mod West Ham sidste weekend.

- Vi må gøre noget, som er anderledes. Uden ham må vi lægge en anden strategi. Jeg er helt sikker på, at vi vil give det lidt ekstra for hinanden for at vinde kampen, sagde Ranieri.

Ud over Swansea-kampen mangler Leicester Manchester United på udebane (1. maj), Everton på hjemmebane (7. maj) og Chelsea på udebane (15. maj).

Tottenhams slutprogram:

West Bromwich (hjemme - 25. april)
Chelsea (ude - 2. maj)
Southampton (hjemme - 8. maj)
Newcastle (ude - 15. maj)

5 kommentarer
Vis kommentarer