TV: Dommer vil udvise Chelsea-stjerne - men ombestemmer sig

Nemanja Matic var på vej til at få sit andet gule kort i opgøret mod Southampton søndag eftermiddag -men dommer Mike Dean valgte i sidste øjeblik at beholdet kortet i lommen

Chelsea formåede ikke til fulde at udnytte Manchester Citys kollaps mod Burnley lørdag eftermiddag, da Mourinhos mandskab kun spillede 1-1 hjemme mod Southampton.

Udeholdet var godt med i opgøret og havde flere chancer til at gøre det rigtig grimme mod Chelsea.

Chancen for en Southampton sejr ville dog have været noget større, hvis dommer Mike Dean havde dømt, som han havde planlagt, i en situation kort efter pausen.

Se også: Chelsea øger føringen trods ny skuffelse

Chelseas Nemanja Matic, der allerede havde et gult kort på samvittigheden, fældede Sadio Mané tæt på London-klubbens felt. Et frispark til et gult kort, som kommentatorerne på TV3 Sport også gjorde opmærksom på.

Dommer Mike Dean var også enig i den udlægning, da han tog sig til brystlommen for at give Matic det gule kort - men på vej hen til serberen så det ud som om, at Dean ombestemte sig - og derfor blev Matic på banen.

Det skal være usagt, om Dean kom i tanke om, at midtbanespilleren allerede havde en advarsel - og at han af den grund ombestemte sig.

Matic fik dog ikke lov til at blive på banen i lang tid efter den tackling, for Mourinho flåede serberen ud efterfølgende, da manageren nok var bange for, at udvisningen ville komme før eller siden.

Det var dog en klokkeklar fejl af Mike Dean, der også blev gjort opmærksom på sin fadæse på det sociale medie Twiter.

God beslutning af Jose at tage Matid ud, heldig med at blive på banen. Southamton pressede aldrig Mike Dean nok i situationen!!

Matic i nærkamp med Mane. Og Mike Dean på vej til at give ham et kort. Dyb indånding. Og pludselig indser han, at han allerede har givet ham en advarsel og ombestemmer sig.

Mike Dean havde fat på Matics andet gule kort, men blev bange for, at Mourinho ville sige onde ting om ham. #KampagneModChelsea

Det var dog ikke den eneste kontroversielle kendelse i kampen.

Southamptons straffespark i første halvleg mente Chelsea-spillerne ikke var korrekt, og senere følte de sig snydt for et i den anden ende, da Diego Costa faldt i feltet.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere