TV: Dommeren overså svinestreg af Liverpool-spiller

Martin Skrtel blev ikke straffet for en grim stempling på Manchester Uniteds målmand David de Gea i rivalderbyet søndag eftermiddag

Når Liverpool og Manchester United tørner sammen, kan man være sikker på én ting: Der bliver gået til stålet i tacklingerne.

For det meste til grænsen - men andre gange kammer det også over.

Det så vi i første omgang, da Steven Gerrard efter blot 41 sekunder på banen fik direkte rødt kort, da han stemplede Ander Herrera på læggen.

Liverpool-kaptajnen undskyldte efterfølgende og bad og tilgivelse for sin dumhed - men han var ikke den eneste rødklædte spiller, der kom i negativ fokus i løbet af opgøret.

Se også: TV: Gerrard flover sig efter udvisning: Hør hans forklaring

I de sidste sekunder af kampen jagtede Martin Skrtel bolden i Uniteds felt, men udeholdets målmand David de Gea var på sin plads og afværgede situationen, da han kom fint ud af sit mål.

Skrtel valgte dog at sende en 'hilsen' afsted til den spanske keeper, da han helt umotiveret valgte at trampe ned over David De Geas ben i forbindelse med målmandens indgriben.

Spanieren havde tydelige smerter efter Skrtels svinestreg, men kampens dommer overså Liverpool-spillerens stempling og dermed forblev Liverpool-stopperen på banen de sidste sekunder af opgøret.

David de Gea var bestemt ikke tilfreds med Skrtels håbløse stempling. (Foto: AP)
David de Gea var bestemt ikke tilfreds med Skrtels håbløse stempling. (Foto: AP)

Det burde han ikke været blevet ifølge Bolton-manager og BBC's fodboldekspert.

- Han stemplede på De Geas ben. Det er en kæmpe svinestreg af Skrtel, og hvis dommeren havde set det, havde han været i store problemer, sagde Lennon til BBC's Radio 5 ifølge Squawka.

Liverpools manager Brendan Rodgers kommenterede også på episoden efter kampen - men han mente ikke, at stemplingen fra Skrtel var bevidst.

- Jeg har set sekvensen, men det ser værre ud i de langsomme gengivelser. Det ser ud som om, at han gerne vil have en tå på bolden, men målmanden fik fat på den først. Martin er ikke den type spiller - han kom bare lidt for sent, sagde Rodgers ifølge Daily Star.

Se også: TV: Fans redder Balotelli fra udvisning

Skrtel blev som nævnt ikke straffet i kampen, men slovakken kan risikere, at det engelske fodboldforbunds disciplinærudvalg tager sagen op efter at have set tv-billederne igennem - noget, som de også gjorde, da Chelseas Diego Costa stemplede netop Martin Skrtel i Liga Cup-semifinalen tilbage i februar måned.

I den forbindelse gik spanieren tre dages karantæne.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere