TV: Drama! N'Doyes manager vil slås med kollega

Der var drama for alle pengene i mandagens Premier League-opgør mellem Hull og Sunderland, hvor de to holds managers var meget tæt på at ende i en slåskamp med hinanden

Den tidligere FCK-profil Dame N'Doye havde en stor tirsdag aften i Premier League, da hans hold Hull City tørnede sammen med Sunderland.

Godt nok blev det ikke til en hjemmesejr for N'Doye og co., da de to mandskaber delte i porten, men senegaleseren kunne glæde sig over personlig succes, da han satte en ny Premier League-rekord.

N'Doye scorede Hulls enlige mål i opgøret, og med sin træffer blev N'Doye den første spiller i historien, som har scoret i sine tre første hjemmekampe i Premier League.

Man skulle tro, at N'Doye med den præstation dermed blev kampens hovedperson - men der var dog to andre aktører, der stjal opmærksomheden.

Se også: TV: Her slår N'Doye Premier League-rekord

10 minutter før pausen fik Sunderlands Jack Rodwell gult kort for film, da han faldt i feltet efter en nærkamp. Det gjorde Sunderlands manager Gus Poyet så tosset, at han sparkede en vandflaske-beholder i raseri.

Det må man ikke, og derfor blev Poyet sendt på tribunen af kampens dommer. Men der stoppede dramaet ikke - tværtimod.

Efter en mindre diskussion med dommeren, gik Poyet pludselig hen imod sin manager-kollega Steve Bruce. I første omgang så det ud til, at uruguayaneren ville sige tak for kampen til Bruce, da han strakte sin hånd ud.

Men ak nej. Poyet trak tilbuddet om et håndtryk tilbage, og begyndte at skændes med Bruce i stedet. Til sidst gik han væk og klappede sarkastisk af Hull-manageren. Det provokerede Bruce så meget, at han blev nødt til at blive holdt tilbage af fjerdedommeren og linjevogteren, for at det hele ikke skulle ende i en slåskamp.

Se også: TV: Klodset keeper giver Okore og Villa vital sejr

Bruce var efter opgøret uforstående over for Poyets aggressive reaktion.

- Dommeren tog en rigtig beslutning med Rodwells film i feltet, men det mente Poyet åbenbart ikke. Jeg aner ikke, hvorfor han gik amok på mig, for hvad gjorde jeg forkert? Det må du spørge ham om.

- Jeg håber, han er ok. Min dør er altid åben, hvis han vil snakke. Men jeg aner ikke, hvad jeg gjorde, som var forkert, sagde Bruce til Sky Sports.

Se også: TV: Drama! Wenger og Mourinho i vildt skubberi

Gus Poyet blev naturligvis spurgt til episoden efterfølgende, men han var ikke meget for at afsløre grunden til hans udbrud mod Bruce.

- Jeg sparkede til vandflaskerne, da jeg tror, det er bedre at gøre det, end at sige noget til dommerne, som man vil fortryde. Jeg er ked af, hvis jeg er et dårligt eksempel, men jeg mener ikke, jeg gjorde noget galt. Angående Bruce-episoden? Jeg er gammeldags på det punkt. Hvad der sker på banen, bliver på banen, sagde Poyet.

Det er ikke første gang, to managers kommer i klammeri med hinanden i Premier League.

Tilbage i oktober måned sidste år kom Jose Mourinho og Arsene Wenger i infight, efter Chelseas Gary Cahill tacklede Arsenals Alexis Sanchez hårdt.

Det fik Wenger op i det røde felt - og til sidst konfronterede Arsenal-manageren sin kollega på sidelinjen.

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere