TV: Drama på White Hart Lane: Swansea-stjerne kollapser

Den franske angriber Bafetimbi Gomis fik blot syv minutter på banen, inden han faldt livløs om på banen - han var dog ved bevidsthed igen få minutter senere

Der var stort drama, da Bafetimbi Gomis faldt om. (Foto: AP)
Der var stort drama, da Bafetimbi Gomis faldt om. (Foto: AP)

Danske Christian Eriksen var et af de nærmeste vidner, da Swanseas Bafetimbi Gomis onsdag aften dramatisk kollapsede på White Hart Lane.

Eriksen var netop færdig med at juble over Nacer Chadlis tidlige scoring til 1-0, da den franske angriber uden varsel drattede om i midtercirklen, hvor han var på vej til at skulle give bolden op.

I flere minutter lå han i en stilling, der så alt andet end behagelig ud og modtog behandling, og der var klapsalver  fra tilskuerne, da Gomis med iltmaske påført blev ført ud i omklædningsrummet ved bevidsthed.

Det er dog langt fra første gang, at franskmanden er faldet om. I 2009 besvimede han to gange for sin daværende klub Lyon, ligesom han samme år faldt om i en samling med det franske landshold.

Det er blevet konstateret, at han har et problem med sin vagusnerve, der i grove træk er styrende for det parasympatiske nervesystem og forbinder hjernen med de indre organer som lunger, hjerte og mave.

Det betyder, at han i visse perioder ikke skaber den rette kontakt mellem organerne og hjernen, der altså reagerer ved så at sige slukke lyset.

Det betyder også, at Gomis formentlig ikke fejler noget, men han er alligevel hastet til et nærliggende hospital for at blive tilset.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere