TV: Eminente Eriksen bliver hyldet igen!

Både holdkammerater og medier var ude med flotte ord om danskeren, da han endnu engang afgjorde tingene for sin klub Tottenham

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen må siges at have tur i den i Premier League-klubben Tottenham.

Playmakeren har levereret både mål og assist for sin klub, og fredag eftermiddag var han atter på spil med en afgørende aktion, da han sparkede et frispark i mål til 2-1, så Spurs endte med at hente alle tre point ude mod Leicester.

Premier League TV: Eriksen redder Tottenham med ny perle

Eriksens holdkammerat Harry Kane, der selv har været i forrygende form og også stod for Spurs' første scoring i går, lovpriste da også den danske landsholdsspiler.

-  Christian gav os sejren med sit magiske frispark. Han har været helt fantastisk for os. Han er et top-spiller og en meget professionel én af slagsen. Ethvert hold har brug for en matchvinder, og på vores hold har vi Eriksen, udtalte Harry Kane  ifølge Sky Sports.

 

 

Roserne stopper dog ikke der. Fodbold-siden Goal.com belønner Eriksen med fem stjerner ud af seks mulige, og i deres begrundelse skriver de:

Premier League Storroser Eriksen: Kan blive en af de bedste nogensinde

- Christian Eriksen tilfører stor kvalitet til Tottenhams midtbane. Det kan ses, selvom han fredag aften også var ude af opgøret i nogle dele af kampen. Han måtte se et godt forsøg blive blokeret i første halvleg, inden danskeren med et flot frispark endnu engang sendte gæsterne mod sejren, skriver Goal.com.

På den store amerikanske hjemmeside ESPN lagde man også mærke til Eriksens fine spil. Den 22-årige midtbanespiller fik karakteren 7 ud af 10, og udover det skrev ESPN dette:

- Christian Eriksen har det med at tage matchvinder-rollen. Og han er den mest scorende midtbanespiller i Premier League i hele 2014, hvis man ikke tæller straffespark med, noterer de.

Danskeren er nu oppe på hele syv sæssontræffere. Så mange mål scorede han hele sidste sæson - så mon ikke den personlige rekord bliver slået snart.

Du kan gense alle Eriksens mål fra dette efterår lige her:

0 kommentarer
Vis kommentarer