Annonce:
Annonce:

TV: Er du blind, dommer? Udviser forkert PL-spiller!

I forbindelse med et straffespark til Manchester United blev Sunderlands Wes Brown udvist - men det var holdkammerat John O'Shea, der begik det. Og det er ikke første gang, at dommeren laver sådan en absurd fejl

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den ene er mørkhåret, hvid og har nummer 16 som rygnummer, mens den anden er mørk, har farvet sit afro-hår lyst og bærer nummer 5.

Der skulle være en god chance for at se forskel på Sunderlands to midtstoppere John O'Shea og Wes Brown selvom de spiller side om side på banen.

Men det er åbenbart sværere, end det lyder til.

I dagens opgør mellem Manchester United og Sunderland på Old Trafford, fik hjemmeholdet korrekt tildelt et straffespark, da Sunderlands John O'Shea fældede Radamel Falcao i feltet.

TV: United avancerer - Rooney flyvende

Fint dommerarbejde af Rodger East i første omgang, men derefter begyndte det for alvor at sejle for manden med fløjten.

I stedet for at udvise O'Shea for at have snydt Falcao for en oplagt scoringschance, valgte East at give en tidlig badebillet til O'Sheas uskyldige makker Wes Brown.

Annonce:

Den tidligere United-spiller og hans holdkammerater var selvsagt chokerede over kendelsen, men dommer Rodger East fastholdt sin dom, og så måtte Brown trisse ned i omklædningsrummet og se resten af kampen derfra.

TV: Grotesk dommerfejl - udviste forkert spiller

Situationen er dog ikke enkeltstående i Premier League. I sidste sæson skete noget tilsvarende, da Chelsea tog imod Arsenal.

Ved stillingen 2-0 til Chelsea kastede midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal sig ved den fjerneste stolpe og reddede en afslutning med hånden. Det gav selvfølgelig et straffespark til Chelsea og burde have givet et rødt kort til Chamberlain.

Men højst overraskende var det holdkammeraten Kieran Gibbs, som modtog det røde kort. Dommer Marriner forvekslede simpelthen Gibbs med Chamberlain.

Marriener blev heftigt kritiseret efter kendelsen, og dommeren var da også ude og undskylde efterfølgende. Mon ikke vi kan forvente samme handling fra dagens store hovedperson på Old Trafford, Rodger East, i den nærmeste fremtid.

Flere brugere på Twitter var ihvertflad uforstående over for, at East kunne lave så stor en fejl - se nogle af eksemplerne her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: