TV: Er du gal en afbrænder, Falcao

Colombianske Radamel Falcao startede for en gangs skyld inde for Manchester United og markerede sig med en kæmpe afbrænder i anden halvleg

Radamel Falcao har bestemt ikke leveret på allerhøjeste niveau for Manchester United, som han og klubben har håbet på.

Det er blevet til tre mål i Premier League, men Falcao har leveret ustabile præstationer for 'De Røde Djævle' - og manager, Louis van Gaal, så da også helt bort fra den colombianske stjerne i sidste kamp mod Southampton, som Falcao måtte se fra tribunerne.

I dag fik han dog chancen fra start - men det udnyttede han ikke.

(Foto:AP) Premier League Van Gaal: Derfor droppede jeg Falcao

Den dyrt-indkøbte angriber brændte en stort antal chancer for United - og den største må sige at være den et kvarter før tid.

Godt nok blev han snydt at en berøring fra en QPR-fod i feltet, men en angriber som Falcao skal som det mindste få sendt en afslutning afsted i den situation.

United blev dog reddet af indskiftede Marouane Fellaini, som efter en time fik listet bolden ind i QPR's mål til 1-0.

Hjemmeholdet havde gode muligheder for at tage point over for et rystende usikkert United-forsvar, men det lykkedes gæsterne at slippe af sted fra London med alle tre point.

Sport og Spil Falcao flopper: Har kostet 96 mio. kr. per mål

I slutfasen øgede James Wilson til slutresultatet 2-0.

United overtager midlertidigt tredjepladsen fra Southampton, der senere lørdag møder Newcastle på udebane. Louis van Gaals mandskab er dog hele 12 point efter Chelsea på førstepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer