TV: Eriksen efter vital sejr: Ramt af allergisk reaktion

Et tæt program begynder at slide på den Christian Eriksens kræfter - han kunne dog glæde sig over en 2-1 sejr mod QPR

Det var en tydeligt mærket Christian Eriksen, der blev interviewet af 6'eren, efter hans Tottenham-hold havde slidt sig til en vigtig 2-1 sejr over Queens Park Rangers.

Det hårde program sætter nemlig sine spor på den spinkle dansker, der endnu en gang var en af Tottenhams bedste i sejren.

- Jeg har lige fået en allergisk reaktion, det skal lige siges. Men det var hårdt, og jeg kan godt mærke, at vi har spillet mange kampe på det seneste, men så er det rart, at vi slutter af, som vi gør, sagde Eriksen til 6'eren.

Se også: TV: HurriKane ramte plet og Eriksen stolpen i ny sejr

Søndag led Tottenhams titeldrømme et alvorligt knæk, da de tabte Capital One-finalen til Chelsea. Siden har de dog slået Swansea i midtugen og triumferede altså endnu en gang mod QPR. Sejren var et vigtigt signal for Eriksen og resten af holdet. 

- Vi havde fået et ordentligt gok i nødden efter finalen, så det er lækkert at komme oven på igen og vise, at vi ikke er slået ud af kurs, men stadig vil kæmpe for det.

- Det var rigtig rart med en sejr, og man kunne mærke, at der var en super stemning inde i omklædningsrummet. Det var en rodet kamp med mange dueller og mange så nærkampe, sagde Eriksen.

Se også: Engelsk pokal-sensation kan stadig nå Wembley

Eriksen var selv tæt på at score med en helt fri chance og et dunder af et langskud, der tog indersiden af stolpen. Derfor var han dog villig til at erkende, at hans burde have figureret på måltavlen.

- Jeg var lidt uheldig, men jeg skulle nok have scoret, afsluttede han.

Med sejren kravler Tottenham op mod sjettepladsen, men kun tre point op til Manchester United, der indtager fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

Se højdepunkter fra London-opgøret, der blandt andet bød på et skud på stolpen signeret af Christian Eriksen:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere