TV: Eriksen med fæl afbrænder i Tottenham-fiasko

Tottenham og Christian Eriksen kom ned på jorden efter en god periode, da holde tabte 2-1 ude til nedrykningstruede Crystal Palace

Christian Eriksen og Tottenham tabte lørdag aften til Cystal Palace. (Foto: Screendump/TV3 Sport)
Christian Eriksen og Tottenham tabte lørdag aften til Cystal Palace. (Foto: Screendump/TV3 Sport)

Tottenham viste formidabelt spil i sidste rundes 5-3-hjemmesejr over Chelsea, men Christian Eriksens klub skuffede lørdag i endnu et London-derby, da det endte med et 1-2-nederlag ude til Crystal Palace i Premier League.

Christian Eriksen spillede hele kampen for udeholdet og kunne se holdkammeraten Harry Kane bringe Tottenham, som bejler til Champions League, foran 1-0 kort efter pausen.

Harry Kane har været sæsonens store positive overraskelse i Tottenham, og så må tilhængerne leve med, at der nu dukker et billede op af ham i en Arsenal-trøje (Foto: AP) Tottenham Fortiden indhenter Tottenham-komet: Fanget i en Arsenal-trøje

De nedrykningstruede værter kom dog flot igen. Alan Pardew, der netop har skiftet managerjobbet i Newcastle ud med den tilsvarende stilling i Crystal Palace, kunne se Dwight Gayle udligne på straffespark til 1-1 med 20 minutter igen.

Med 10 minutter tilbage af derbyet blev Jason Puncheon matchvinder for hjemmeholdet, og Pardew har dermed fået en drømmestart som Crystal Palace-manager. Det er blevet til to sejre i to kampe - en i FA Cuppen og så ligasejren over Tottenham.

Christian Eriksen spillede en stor kamp mod Chelsea (Foto: PA) Premier League TV: Tottenham og Eriksen banker Chelsea i målorgie

Sejren over Tottenham sender endda Crystal Palace over nedrykningsstregen. Tottenham er på femtepladsen, men kan dog rykke endnu en tak ned i tabellen, hvis Arsenal får point ud af klubbens kamp mod Stoke, der finder sted søndag.

Tottenham havde det svært mod Crystal Palace, hvilket blev eksemplificeret kort inde i kampen, da Christian Eriksen brændte en stor chance:

0 kommentarer
Vis kommentarer