TV: Eriksen overgår ikke Bendtner - endnu

Christian Eriksen kom ikke på scoringstavlen i dag mod ærkerivalerne fra Arsenal - og dermed kommer han ikke forbi landsholdskammerat Bendtner i en intern Premier League-konkurrence

Tottenhams danske playmaker, Christian Eriksen, har været i hopla for sin London-klub i denne sæson, hvor det er blevet til ni scoringer i alt i Premier League.

Og i dag havde han en alletiders mulighed for at få det antal op på 10, da ærkerivalerne fra Arsenal gæstede White Hart Lane.

Dermed ville Eriksen overgå landsholdskammerat Nicklas Bendtner, der nåede at score ni gange i en enkelt sæson for Arsenal tilbage i 2008-2009, da angriberen tørnede ud i Premier League - og dermed blive den mest scorende dansker i en enkelt PL-sæson.

Eriksens elendige statistik: Har aldrig vundet lokalbrag

 

Men det lykkedes ikke for den 22-årige dansker at overgå Bendtner efter en fin kamp fra danskerens side - men uden at komme frem til de helt store chancer.

Bendtner kan dog også prale af at have scoret mod ærkerivalerne - i modsætning til Eriksen.

Tilbage i december 2007 var en ung Nicklas Bendtner afgørende med en 2-1-scoring, da Arsenal hentede en smal sejr over Tottenham i The North London Derby.

Et mål mod Arsenal mangler stadig på Eriksens cv - men mon ikke også det sker for den talentfulde dansker inden for den nærmeste fremtid...

I mellemtiden kan du se et interview med ham efter dagens vigtige sejr over Arsenal, hvor Harry Kane blev den store helt med to kasser i 2-1-sejren.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter