TV: Et mål i 41 kampe - SÅ uskarp er han

Jozy Altidore er langt fra Premier Leagues skarpeste angriber - se beviset lige her

Altidore vinder næppe nogen topscorerpriser i den nærmeste fremtid.
Altidore vinder næppe nogen topscorerpriser i den nærmeste fremtid.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den amerikanske angriber var en af hovedpersonerne i Premier League denne lørdag - men nok ikke for en situation, som han vil huske tilbage på med stor glæde.

Altidore er bestemt ikke kendt for at være den skarpeste angriber i Sunderlands trup. Siden sin ankomst i 2013 har den amerikanske landsholdsspiller kun scoret sølle en gang i 42 Premier League-kampe.

Nej, nej, nej! Hvordan brænder du den?

I dag fik han for første gang i denne sæson chancen fra start hjemme mod West Ham, og ved stillingen 1-1 havde den bomstærke angriber en gylden mulighed for at prikke hul på bylden og bringe sit hold foran.

Svenske Sebastian Larsson lagde en hård og præcis bold tæt under mål, men på besynderlig vis formåede Altidore ikke at få ram på bolden, og chancen løb ud i sandet. 

Altidore selv havde ikke selv lyst til at udtale sig efter kampen, men hans træner kunne fortælle, at den uskarpe angriber havde det forfærdeligt efter den store afbrænder.

- Han var grædefærdig. Jeg har aldrig set ham i den tilstand. Jeg prøvede at opmuntre ham i pausen og sige til ham, at han ikke skulle tænke over afbrænderen. Men det eneste der hjælper lige nu, er at han scorer.

- Men vi har en lang uge foran os og en god kamp næste runde, og hvis vi vinder den vil alle glemme dette resultat og hans misbrugte chance, sagde Sunderlands manager Gus Poyet ifølge ESPN.

Kampen endte 1-1 efter et kontroversiel straffesparks-scoring fra Sunderlands Jordi Gomez og West Hams Stewart Downing. Se højdepunkterne her

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind