TV: Everton kludrede i målløs kamp

West Bromwich kæmpede sig til et enkelt point i 0-0-kampen mod Everton, der ikke kunne få bolden i kassen og endda brændte et straffespark

Everton var det hold, der fløj højest, men alligevel endte det med pointdeling, da WBA var på besøg. (Foto: AP/Jon Super)
Everton var det hold, der fløj højest, men alligevel endte det med pointdeling, da WBA var på besøg. (Foto: AP/Jon Super)

West Bromwich Albion fik, hvad de kom efter: point.

Point, der luner i nedrykningskampen i Premier League, som også mandagens modstander Everton efterhånden er en del af.

De burde dog på eget græs have spillet sig i sikkerhed mandag aften, hvor de misbrugte et straffespark og havde flere muligheder for at score - og hvor gæsterne fra WBA ikke havde en eneste afslutning inden for målrammen.

Til gengæld forsvarede Tony Pulis' mandskab sig klogt.

Premier League AV: Chelsea-stjerne langer en knytnæve efter Fabregas

Udgangspunktet for gæsterne var ultradefensivt. Og gennem de første 45 minutter stod de tungt på deres egen banehalvdel og lod Everton-spillerne komme. Det gjorde de så, men de blåklædte havde svært ved at dirke den disciplinerede defensiv op.

Først mod halvlegens slutning skete der for alvor noget.

Tankcenterforwarden Romelu Lukako tæmmede bolden med brystet, men den sprang fra ham - lige hen foran WBA's Joleon Lescott, der tog den med sig med hånden. Dommer Michael Oliver var ikke i tvivl: straffespark.

Kevin Mirallas fik overladt bolden fra en anden af Evertons normale straffesparksskytter, Leighton Baines, og belgieren sendte den til venstre uden for Ben Fosters rækkevidde - og på ydersiden af stolpen.

Se sparket herunder:

Skidt for Mirallas og skidt for Everton, der i denne sæson dermed blot har scoret på halvdelen af deres fire straffespark.

Christian Eriksen kan med rette kalde sig selv den mest værdifulde i Premier League. Hans scoringer har sikret Tottenham 13 point i denne sæson (Foto: AP) Premier League Tallene afslører: Eriksen er Premier Leagues pointkonge

Det gav ikke fansene på Goodison Park det bedste afsæt for optagelserne til den nye Rocky-film 'Creed', som Sylvester Stallone havde henlagt til netop Goodison Park mandag aften.

Men den aldrende Hollywood-bøf fik talt de mange Toffee-fans varme, og til anden halvleg lagde de et øredøvende tryk ned mod deres udvalgte 11 på grønsværen, og det fik kampen åbnet op.

Premier League TV: Geniale Cazorla giver den som Messi

West Bromwich kom længere frem på banen, og Everton angreb med næb og kløer.

Men selv det var ikke nok.

Det store, åbne muligheder udeblev, og selv om Everton holdt skydetelt i WBA-målfeltet i de sidste ti minutter, så endte opgøret målløst.

Det betyder, at Everton nu har 23 point, mens WBA lander på 22. det giver dem henholdsvis fire og tre point ned til Hull, der er bedste hold på den forkerte side af nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer