TV: FA til United-spiller: Det her er ulækkert!

Jonny Evans afviser fortsat at have spyttet mod Papiss Cisse, men FA er ikke i tvivl og revser den nordirske forsvarsspiller

Papiss Cissé erkendte, at han havde spyttet på Jonny Evans, da Manchester United vandt 1-0 ude over Newcastle for ni dage siden. Det gav en karantænedom på syv spilledage - én ekstra, fordi han tidligere i sæsonen havde set rødt. Også Jonny Evans blev tiltalt for at spytte på Cissé, men han erklærede sig uskyldig. Der var dog ingen nåde fra FA, der kvitterede med seks spilledages karantæne til Evans.

Evans erklærer stadig sin uskyld, og nu udtaler det engelske fodboldforbund sig om sagen og om Evans, som man mener, der er tydeligt bevis for spytter mod Papiss Cissé.

- Det er tydeligt at se på video, at hr. Evans spytter ned og mod hr. Cissé, som er under ham og på vej op for at stå. Samtidig ser hr. Evans direkte og aggressivt mod hr. Cissé. Hans mund er parat, og han er tæt på hr. Cissé, siger Brian Jones, disciplinærudvalgets formand.

Evans og Cissé i klammeri. (Polfoto) Premier League Hård straf til United-stjerne efter spytteri

Premier League Van Gaals skøre forklaring: Han vidste ikke, at han spyttede

Han fortæller samtidig, at det er dybt skuffende, at Jonny Evans vælger at spytte på banen.

- Der kan måske nogle steder være sympati for hr. Evans, men på video er det tydeligt at se, hvad han vil, og hvad han gør, og den menige mand på gaden vil helt sikkert mene, at handlingen ganske enkelt er ulækkert, siger Brian Jones videre.

Før sæsonen hævede det engelske fodboldforbund den mulige karantænelængde fra tre til seks spilledages karantæne.

(Foto: TV3 Sport) Premier League United-stjerne efter spytteri-krig: Jeg er uskyldig

6 kommentarer
Vis kommentarer