TV: Her slår N'Doye Premier League-rekord

Dame N'Doye har fået en flyvende start i England, og tirsdag skrev den tidligere FCK-angriber historie som Hull-spiller

Med denne scoring satte Dame N’Doye  ny målrekord i Premier League. (Foto: AP)
Med denne scoring satte Dame N’Doye ny målrekord i Premier League. (Foto: AP)

Dame N'Doye var elsket i FC København, hvor angriberen trods en vanskelig start endte med at være den mest scorende i klubbens historie, inden han forlod Superligaen.

Nu er senegaleseren så blevet populær på en ny adresse, og i engelske Hull tog det ham knap så lang tid at blive en favorit hos fansene. Siden skiftet fra Lokomotiv Moskva i januar har skarpretteren således taget Premier League med storm.

Tirsdag aften formåede han igen at finde vej til nettet, da Hull spillede 1-1 mod Sunderland, og med sin træffer blev N'Doye den første spiller i historien, som har scoret i sine tre første hjemmekampe i Premier League.

Se også: Dame N’Doye fejrer rund fødselsdag som matchvinder

Rekorden fandt sted allerede et kvarter inde i dysten, hvor Dame N'Doye stod placeret det helt rigtige sted i feltet, da en dødbold fra holdkammeraten Tom Huddlestone var sendt af sted med fornem præcision og fart.

For læderet havde kurs mod Hull-angriberen, der med en flad afslutning sendte sit mandskab på kurs mod triumf og sig selv en tur i historiebøgerne.

Desværre for N'Doye kunne han og holdkammeraterne ikke holde fast i føringen. Sunderlands Jack Rodwell ville ikke lade den forhenværende FCK-spiller være eneste målscorer i affæren denne tirsdag, og med sin udligning i anden halvleg sørgede englænderen for et point til hver af de to hold.

Se også: TV: N'Doye-show sendte Okore under stregen

Andetsteds i Premier League var der fuldt udbytte for en anden tidligere Superliga-spiller, da Jores Okore og Aston Villa besejrede West Bromwich 2-1 i et intenst derby i Birmingham.

Også Southampton fik tre point ind på kontoen, da Champions League-aspiranterne kom tilbage på ret kurs med en sejr på 1-0 hjemme over Crystal Palace.

Dame N'Doye reagerede hurtigt inde i feltet, og det gav ham en Premier League-rekord. Se senegaleserens mål her:

29 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere