TV: Her taber Liverpool-stjerne hovedet

Raheem Sterling har haft en fornem sæson, men mandag dummede Liverpool-spilleren sig gevaldigt og var heldig med ikke at bøde for det

Raheem Sterling var heldig med ikke at blive vist ud, da Liverpool-spilleren slog ud efter Swanseas Federico Fernandez. (Foto: Screendump/TV3 Sport)
Raheem Sterling var heldig med ikke at blive vist ud, da Liverpool-spilleren slog ud efter Swanseas Federico Fernandez. (Foto: Screendump/TV3 Sport)

Det er ingen hemmelighed, at Raheem Sterling er rap på fødderne, men den talentfulde englænder kan også være hurtig med hænderne.

Det dokumenterede Liverpool-spilleren mandag aften, da han og holdkammeraterne fortsatte de seneste gode takter ved at slå Swansea 4-1 hjemme på Anfield.

Ikke alt var dog rosenrødt for den gode Raheem, der ikke viste sig fra sin pæne side mod slutningen af dysten. Den offensive åbenbaring så sig således ikke for fin til at dele en lille håndmad ud kort  før tid, da han havde en mindre batalje med gæsternes Federico Fernandez.

Liverpool-spillerne kunne fejre sejren over Swansea. (Foto: AP/Jon Super) Premier League TV: Klasseforskel da Liverpool bankede Swansea

Swansea-spilleren fulgte Sterling til dørs ved baglinjen, hvorefter Liverpool-profilen følte, at han var blevet skubbet og som følge heraf slog ud efter udeholdets forsvarsspiller.

Det blev til en lille hilsen på kinden, men selv om linjevogteren stod godt placeret, blev Sterling ikke straffet for sin handling. I stedet blev han pillet ud af Liverpool-manager Brendan Rodgers kort efter, hvorfor han altså undgik at dumme sig yderligere.

(Foto:AP) Premier League TV: Gyldne Sterling reddede tamme Liverpool

Dermed er han klar til at tørne ud igen 1. januar, hvor han og holdkammeraterne igen skal påtage sig rollen som værter i forbindelse med en Premier League-kamp. Det sker, når Leicester gæster Anfield klokken 16.00.

For Swansea byder årets første dag på en udflugt til London, hvor hjemmestærke Queens Park Rangers udgør udfordringen, når oprykkerne er tager imod på Loftus Road.

Her slår Sterling ud efter Fernandez. Skulle Liverpool-stjernen have haft det røde kort?

0 kommentarer
Vis kommentarer