TV: Her tænder hidsig Costa af efter Vardys svinestreg

Premier Leagues topscorer, Jamie Vardy, kan andet end at være vild foran målet. Det fik Chelseas hidsige angriber Diego Costa at føle, da Leicester slog de engelske mestre mandag aften

Diego Costa var ikke glad for den vilde tackling, han modtog fra Leicesters Jamie Vardy mandag aften i Premier League. (Foto: PA Photos/Simon Cooper)
Diego Costa var ikke glad for den vilde tackling, han modtog fra Leicesters Jamie Vardy mandag aften i Premier League. (Foto: PA Photos/Simon Cooper)

Han bliver blandt andet kaldt vilde Vardy. Og med god grund. For Leicesters og Premiers Leagues suveræne topscorer, Jamie Vardy, er vild foran målet, hvor han nu er oppe på 15 scoringer i den bedste, engelske række.

Men mandag aften mod Chelsea blev Vardy lidt for vild. På den dårlige måde. For den engelske angriber blev en anelse overtændt, da han i begyndelsen af 2. halvleg klaskede Diego ned bagfra med knopperne først. Og det fik straks den vanligt aggressive spanier til at fare op som en bidsk bulldog, der havde fået stjålet sit kødben.

Se Vardys vanvidstackling her eller i klippet øverst i artiklen:

Få sekunder senere stod de to angrebsstjerner og stangede hinanden. Vardy fik sig et velfortjent gult kort for tacklingen, mens Costa noget overraskende slap for en advarsel, selvom han nu nok hidsede sig lige lovligt meget op efterfølgende.

Costas frustration skyldes sikkert ikke kun Vardys voldsomme tackling. Men måske også det faktum, at spanieren oplever lidt af en krise i Chelsea-trøjen for tiden. Costa har kun scoret tre gange i 13 Premier League-optrædener indtil videre i sæsonen. Samtidig har han haft kontroverser med manager José Mourinho. Det har betydet, at portugiseren har holdt Costa helt ude af truppen og på bænken. Senest i forrige runde mod Bournemouth, hvor han blev skiftet ind i Chelseas 1-0-nederlag.

Jamie Vardy og Riyad Mahrez blev Leicesters store helte i 2-1-sejren over Chelsea. (Foto: PA) Premier League Mere Party Vardy i Leicester

Omvendt er fart- og målfænomenet Vardy voldsomt træfsikker og selvtillidsfuld oppe foran for tiden og har i det hele taget været den store åbenbaring i sæsonen. Det beviste han nok engang mandag aften, hvor han scorede på en fornem helflugter i 1.halvleg. mod Chelsea.  Det var altså englænderens 15. sæsonmål i 16 kampe. Wouw!

Vardy og Leicester vandt i øvrigt med 2-1 over Chelsea og indtager førstepladsen med 35 point for 16 kampe. Det er to point flere end Arsenal på andenpladsen. Og Chelsea. Ja, de ligger nummer 16 - ét point over nedrykningsstregen.

9 kommentarer
Vis kommentarer