TV: Kendt manager tager kvælertag på modstander

Kasper Schmeichels manager i Leicester, Nigel Pearson, var i sit voldelige hjørne, da han lørdag tog kvælertag på en Crystal Palace-spiller. Manageren nedtoner episoden

Det lignede mest af alt brydning eller den brutale kampsport Mixed Martials Arts, da Kasper Schmeichels manager i Leicester, Nigel Pearson, gik amok lørdag eftermiddag mod Crystal Palace i Premier League.

Nok må man gå til den i engelsk fodbold. Men nogen har nok glemt at fortælle danskerens manager, at kvælertag og andre former for vold ikke er en lovlig del af fodbold.

Steven Gerrard havde et fint saksesparksforsøg og et godt frisparksdrøn mod Everton i lørdagens Merseyside-derby. Men ingen af forsøgene gav mål. (Foto: AP/Jon Super) Premier League TV: Gerrard tæt på akrobatisk derby-scoring

På et tidspunkt i opgøret, som Schmeichel og Leicester i øvrigt tabte med 1-0, tog djævlen, fanden - eller hvad han nu hedder - ved Pearson. Det skete, da Crystal Palaces midtbanespiller James McArthur var så uheldig at ramle ind i Pearson og vælte ham omkuld, da manageren stod langt ude i sit tekniske felt.

Kollisionen fik straks Pearson til at klemme hænderne rundt om hals- og nakke regionen på McArthur, mens de begge lå nede på græsset. Den bizarre handling fra Pearsons side fortsatte, da begge parter kom på benene igen.

Premier League TV: Okore pandede Villa ud af pinlig krise

Efter opgøret forsøgte den iltre manager dog at nedtone sine usædvanlige opførsel ved at forklare, hvad der fik ham til at tage fat om halsen på McArthur:

- Fordi han han sagde noget til mig, lød svaret til journalisterne ifølge engelske The Guardian.   

 

Og da medierne bad om at få uddybet, hvad McArthur skulle have sagt til den temperamentsfulde manager, reagerede han ikke videre positivt:

- Jeg behøver ikke at afsløre noget som helst. Jeg kan sagtens klare det her selv.

City formåede at spille 1-1 hjemme mod bundholdet Hull. (Foto: AP) Premier League TV: City bliver ved med at dumme sig

Situationen med mellem de to parter er en anelse pudsig. For det er ikke mere end et halv år siden, at Leceister-manageren Pearson forsøgte at købe selv samme McArthur, da midtbanemanden spillede for Wigan. Men dengang fik Pearson og Leicester angiveligt afvist deres 70 millioner kroner store bud på McArthur.

I stedet havnede spilleren altså i Crystal Palace.

Pearson afviser samtidig, at den mislykkede handel skulle have noget at gøre med hans voldelige overgreb mod McArthur lørdag.

- Hør her. Jeg har masser at respekt for knægten (James McArthur, red.). Han er en god spiller. I ved, hvad der skete sidste sommer, da vi prøvede at hente ham. Der er ingen problemer med spilleren. Han er sympatisk knægt, sagde Pearson ifølge The Guardian.

Bendtner har scoret ni mål i en enkelt sæson i PL - ligesom Christian Eriksen. (Foto: POLFOTO) Premier League TV: Eriksen overgår ikke Bendtner - endnu

Det er ikke første gang, Schmeichels manager kommer i alvorlige problemer på fodboldbanen grundet sin tvivlsomme opførsel.

For to måneder siden fik Pearson karantæne for en kamp en bøde på 10.000 pund svarende til cirka 100.000 danske kroner, fordi bandede løs mod nogle af Leicesters egne fans under en kamp.

Det var det engelske fodboldforbund, FA, der gav manageren karantænen og bøden. Nu kan han måske se frem til nogle nye af slagsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer