TV: Klodset keeper giver Okore og Villa vital sejr

Med et mål i tre minutters overtid vandt Aston Villa over West Bromwich og tog vigtige point i bundstriden

Christian Benteke afgjorde derbyet mellem Aston Villa og WBA dybt inde i overtiden. (Foto: AP)
Christian Benteke afgjorde derbyet mellem Aston Villa og WBA dybt inde i overtiden. (Foto: AP)

Det lignede to tabte point, men dybt inde i overtiden lykkedes det bundholdet Aston Villa med danske Jores Okore på banen i hele kampen at sikre sig en sejr.

På hjemmebane blev det 2-1 over West Bromwich Albion, og Aston Villa tog dermed vitale point i bunden af Premier League tirsdag aften.

Først tre minutter inde i overtiden blev sejren sikret på et straffespark, hvilket var helt fortjent. Aston Villa var det bedste hold og kom foran ved Gabriel Agbonlahor efter 23 minutter i første halvleg. Men midt i anden halvleg udlignede udeholdets Saido Berahino til 1-1.

Se også: Villa videre i FA Cup uden Okore

Kort efter udligningen var West Bromwich tæt på at gøre det til 2-1 efter et kontraangreb, men Jores Okore reddede sit hold med en god tackling i den farlige situation.

Og i stedet tilkæmpede hjemmeholdet sig et straffespark, som blev begået meget klodset af udeholdets målmand Ben Foster.

Christian Benteke scorede sikkert, så Aston Villa nu har tre point ned til nedrykningsstregen. I hvert fald indtil Queens Park Rangers og Burnley har været i kamp onsdag.

Se også: Ny manager planter Okore på bænken

Tirsdagens opgør mellem Hull og Sunderland sluttede 1-1. Hull kom foran efter et kvarter på et flot mål af den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye, men Jack Rodwell udlignede 13 minutter før tid.

Det trak også op til uafgjort mellem Southampton og Crystal Palace, men syv minutter før tid sikrede Sadio Mane en hjemmesejr til Southampton, der nu ligger nummer fem.

Havde det ikke været for Christian Bentekes scoring i de døende sekunder, var dette mål af brandvarme Berahino blevet dystens sidste:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere