TV: Konge-mål! Derfor elsker de Payet i West Ham

Dimitri Payet har noget nær gude-status i West Ham, hvilket søndagens frisparks-perle mod Manchester United underbyggede

AP SNTV

Der var ikke mange West Ham-fans der rynkede på næsen, da Dimitri Payet i februar satte sin underskrift på en kontraktforlængelse med London-klubben.

Glæden over franskmandens talenter synes blot at vokse uge for uge, og West Hams placering langt oppe i tabellen tilskrives blandt andet hans spil og mål.

Endnu et skridt mod udødelighed blandt de lidenskabelige Hammers-fans kom søndag, da han med et bragende godt frispark sendte West Ham på sejrskurs på Old Trafford mod Manchester United i FA Cup'en.

Sparket var så hårdt, skruet og præcist, at det øjeblikkeligt skabte røre på de sociale medier, ligesom West Hams mange medrejsende fans eksploderede i et sandt jubel-brøl.

I tv-klippet herover finder du scoringen efter 36 sekunder.

I samme tv-klip er der dog også en anden situation, som afstedkom lige så stor opmærksomhed efter kampen. Især fra United-manager Louis van Gaals side.

Hollænderen var irriteret over, at Payet slap for tiltale, da han faldt i straffesparksfeltet tidligere i kampen. Mens West Hams manager Slaven Bilic afviste det som film, hævdede Van Gaal, at den franske stjerne faldt med vilje uden at være blevet ramt, og at det burde have givet et gult kort.

Da Payet slæbte rundt på et gult kort i forvejen, ville han altså være smidt ud - og dermed ikke have scoret til 1-0 senere.

- Payet filmede mere eller mindre. Måske blev han ramt, men det var slet ikke nok til at falde. Men der er altid diskussioner om dommernes beslutninger, kom det afvæbnende fra Van Gaal.

Bilic var lodret uenig.

- Filmer han? Come on! Har du en tv-skærm, skal jeg nok vise dig det og understrege min pointe. Du kan tydeligt se, at der er kontakt. Det er 100 procent ikke et dive, kom det fra Bilic.

Se tv-klippet herover og bedøm selv.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere