TV: Liverpool-spiller får hul i hovedet - men spiller videre

Martin Skrtel fik sig noget af en grim skade efter en tackling på Arsenals Olivier Giroud. Men den hårdføre slovak valgte alligevel at spille videre

Martin Skrtel er kendt for at gå hårdt ind i tacklingerne, og den stærke midtstopper piver ikke unødvendigt, hvis han får et spark eller to fra modstanderen.

Derfor var der mange alvorlige miner på Anfield i dagens opgør mellem Liverpool og Arsenal, da slovakken helt tydeligt vred sig i smerte efter et sammenstød med Arsenals angriber Olivier Giroud.

Fire kasser blev det til for Arshavin tilbage i 2009. (Foto: AP) Premier League Inden dagens PL-brag: Husker du Arshavins fire kasser?
Tv-klippet viste da også, at den hårdføre Skrtel havde god grund til at råbe efter hjælp.

Efter en nærkamp med Giroud faldt Skrtel til jorden, og da den franske angriber prøvede at hoppe over midtstopperen, trådte han på Skrtels hoved med sine stålknopper.


Liverpools jernhårde spiller blev behandlet flere minutter for sit blodige hul i hovedet, men slovakken insisterede på at spille alle 90 minutter færdig - og sådan endte det også.

Brendan Rodgers. (Foto: AP) Liverpool Rodgers: Jeg accepterer kritikken af holdet

Og det var godt for Liverpool. Brendan Rodgers' mandskab var nemlig på vej mod endnu et nederlag, da Skrtel dukkede op i syvende minuts overtid og symptomatisk headede udligningen ind med til 2-2.

0 kommentarer
Vis kommentarer