TV: Mourinho giver den som tavs Birthe Rønn

Chelsea-manager var bestemt ikke snakkesalig til Chelseas pressemøde op til Premier League-opgøret mod Aston Villa

I sidste måned var Chelsea manager ude med riven efter pressen og dommerne, da han mente, der var en sammensværgelse mod ham og hans hold.

Det gad det engelske fodboldforbund ikke høre på, og derfor gav de portugiseren en bøde på 250.000 kroner.

Mourinho var blevet så tvær over bøden - og over den tre spilledages karantæne, hans angriber Diego Costa var blevet idømt for at træde på Liverpools Emre Can i Liga Cup-semifinalen - at han indledte en tavsheds-protest: Han dukkede simpelthen ikke op til de planlagte pressemøder.

Chelsea-manager José Mourinho brød igen reglerne og blev ivæk fra en pressekonference (Foto: AP) Premier League Tvær Mourinho boykotter pressen

I går brød Mourinho så endelig sin lange tavshed op til lørdagens kamp mod Aston Villa - men det var langt fra en glad Chelsea-manager, der mødte pressen.

Nej, portugiseren svarede meget kort, og til tider havde han slet ikke lyst til at svare på journalisternes spørgsmål. En handling, der ledte tankerne hen på den danske politiker Birthe Rønn Hornbeck, der selv kørte denne taktik i forbindelse med et politisk spørgsmål om ekstremistiske grupper tilbage i 2008, hvor hun nægtede at svare på spørgsmål i et tv-interview.

Premier League Mourinho får kæmpebøde for konspirationsteori

Mourinho var dog lidt mere snakkesalig end Birthe Rønn - men det var ikke meget, journalisterne fik ud af ham.

Se 'interviewet' i toppen af artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer