TV: Mourinho raser over Van Persie-albue

Chelsea-manageren mener kun, at hans spillere bliver straffet hårdt med karantæner og henviser til, at United-angriberen Van Persie gik fri for hans albue på West Hams James Tomkins

Jose Mourinho har været tvær de sidste par uger - især til de seneste pressemøder har han ikke været så snakkesalig, som han ellers plejer at være.

Og det er der en grund til det.

Chelsea-manageren er træt af, at hans spillere bliver straffet mere end andre - som da Diego Costa fik tre dages karantæne af det engelske fodboldforbund for en stempling på Liverpools Emre Can i Liga Cup-semifinalen. I opgøret mente kampens dommertrio dog ikke, at Costa var berettiget til at få et kort for sin aktion.

Premier League TV: Mourinho giver den som tavs Birthe Rønn

Og nu langer Mourinho endnu engang ud efter det engelske fodboldforbund (FA). I weekendens opgør mellem West Ham og Manchester United smækkede Robin Van Persie en albue i hovedet på West Hams James Tomkins - men hollænderen fik hverken kort for sin lille svinestreg og heller ikke en påtale eller karantæne af FA.

Og det irriterer Mourinho.

- De samme mennesker, som suspenderede min spiller (red. Diego Costa), havde ikke lyst til at give karantæne til en anden spiller denne weekend. Og det var oplagt. Han kunne og burde have været straffet for sin aktion, sagde Mourinho søndag til et pressemøde.

De tilstedeværende journalister spurgte straks til, hvilken spiller han hentydede til, hvorefter Mourinho løftede armen og signalerede med sin albue, at det var Van Persie, det drejede sig om.

Chelseas Diego Costa (th.) havde flere sammenstød med Liverpool-spillere og bliver nu straffet med tre karantænedage (Foto: AP) Premier League Så klappede fælden: Costa ude af topkamp

- Jeg ved, hvad der ville være sket, hvis det havde været en af mine egne spillere, konstaterede Mourinho tørt.

- Det samme skete sidste sæson, hvor Ramires (red. Chelsea-spiller) fik karantæne efter et albuestød, men da en Manchester City-spiller sparkede til en Norwich-spiller skete der ingenting.

Mourinho referede til Yaya Toures spark på Ricky van Wolfswinkel sidste sæson, hvor ivorianeren ikke blev straffet for sin aktion.

Er du enig med Mourinho i denne sag?

0 kommentarer
Vis kommentarer