TV: Mourinho risikerer lang straf: Undersøger angreb på klublægen

Det engelske fodboldforbund er gået ind i sagen med José Mourinho og klublægen Eva Carneiro. Portugiseren risikerer fem kampes karantæne for groft sprogbrug

Eva Carneiro (Foto: PA)
Eva Carneiro (Foto: PA)

Man skal passe på med, hvad man siger, når man er fodboldtræner. Selv til sit eget personale. Det må José Mourinho erkende, efter det er kommet frem, at det engelske fodboldforbund har åbnet en efterforskning omkring hans sprogbrug over for klublægen Eva Carneiro.

Det er den famøse episode i første runde af Premier League mod Swansea, der igen trækker overskrifter. Her løb Carneiro og klubbens chef-fysioterapeut på banen for at behandle Eden Hazard, hvilket fik Mourinho til at skumme af raseri, da han mente at kunne vurdere, at den belgiske profil intet fejlede. Se situationen i galleriet øverst.

Se også: Afslører vilde detaljer om Chelsea-lægens sexliv Se også: Utilfredse Chelsea-fans: Mourinho fjerner kvindelig læge

Siden er både FIFA's medicanske komité gået ind i sagen, ligesom der har været snak om, at Carneiro vil lægge sag an for behandlingen, hun har fået af sin arbejdsgiver i kølvandet på episoden. Og nu bærer FA altså mere brænde til bålet.

(Foto: AP) Sport og Spil Mølby: Derfor opfører Mourinho sig så vanvittigt

Ifølge The Independent har forbundet åbnet en efterforskning, der skal klargøre, hvad Mourinho har sagt eller råbt. Ifølge FA's regler må man ikke bruge stødende, fornærmende eller misbrugende sprog og/eller gestikuleringer:

Et oplagt tema for eventuelt groft sprogbrug er kønsdiskrimination, som allerede har fyldt meget i sagen. Bliver Mourinho fundet skyldig, lyder strafferammen på minimum fem kampes karantæne.

Se også: Uhyggelige angreb: Her bliver Chelsea-læge offer for sexisme

Se også: Afslører vilde detaljer om Chelsea-lægens sexliv

Hør nedenfor en irriteret Mourinho udtale sig om Chelsea-lægestaben eller se øverst i artiklen episoden, der udløste skærmydslerne.

1 af 2 - Why always me?, synes portugiseren med sit kropssprog at signalere.
2 af 2 Eva Carneiro (Foto: PA)
35 kommentarer
Vis kommentarer