TV: N'Doye-show sendte Okore under stregen

Den tidligere FCK-topscorer Dame N'Doye glimtede for Hull mod Aston Villa og Jores Okore

Dame N'Doye i duel med Aston Villas dansker Jores Okore. (Foto: Lynne Cameron/AP)
Dame N'Doye i duel med Aston Villas dansker Jores Okore. (Foto: Lynne Cameron/AP)

Aston Villa måtte tirsdag aften se sig besejret for femte gang i træk i Premier League.

På udebane blev Jores Okore og holdkammeraterne slået med 0-2 af bundrivalerne fra Hull efter lidt af et show af den tidligere Superliga-topscorer Dame N'Doye.

Den tidligere FC København-angriber strålede i sin anden optræden i Premier Leauge med et mål og en assist.

Nederlaget var ekstra dyrt for Okore og co., da både Hull og Queens Park Rangers overhalede Aston Villa i tabellen, hvor Birmingham-klubben nu er tredjesidst.

Queens Park Rangers vandt med 2-0 på udebane over Sunderland.

Gæsternes forsvar så ikke særlig solidt ud midtvejs i første halvleg, da Hull bragte sig i front med 1-0 ved Nikica Jelavic.

Et udspark fra Hulls målmand Allan McGregor endte hos den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye, der fik bolden med sig, inden han afleverede i dybden til Jelavic.

Selv om Jores Okores makker i midterforsvaret Ciaran Clark fik foden på Jelavic' afslutning, så kunne han ikke hindre bolden i at gå i mål til.

Et kvarter før slutfløjt cementerede Dame N'Doye Hulls sejr med målet til 2-0. Okore tabte en hovedstødsduel i straffesparksfeltet, og bolden endte hos den tidligere FCK-topscorer, der kunne øge for Hull.

Aston Villa har 22 point på et tidspunkt, hvor der resterer 13 kampe af sæsonen. QPR, der ligger over nedrykningsstregen, har også 22 point, men London-holdet har en bedre målscore.

Sjælden QPR-udesejr grundlagt med supermål:

0 kommentarer
Vis kommentarer