TV: Nikker Chelsea-stjerne en skalle her?

Branislav Ivanovic risikerer karantæne efter uheldig episode mod Everton onsdag aften

- Det er ikke kønt, konstaterede Preben Elkjær, da han onsdag aften som ekspertkommentator så Branislav Ivanovic gå til angreb på Evertons James McCarthy.

Serberen gik i infight med sin modstander i slutminutterne af Premier League-kampen på Stamford Bridge, og risikerer nu et efterspil uden for linjerne.

Hvorfor kan man se i tv-klippet herover.

Episoden opstod efter et frispark, der blev begået på Willian i slutminutterne. Det fik gemytterne i kog, og egentlig så det ud til, at Ivanovic ville sikre sig, at McCarthy ikke gik for hårdt til de andre Chelsea-folk, hvorfor han eskorterede ham væk. Men forsvarsstjernen synes alligevel at gå en anelse for hårdt til sin modstander.

Kom lige her! Ivanovic har godt fat i McCarthy. (Foto: AP)
Kom lige her! Ivanovic har godt fat i McCarthy. (Foto: AP)
 

Han formår også et kort øjeblik at få armen rundt om McCarthys hals, hvilket et disciplinærudvalg nok heller ikke bryder sig om at se.

Eller hvad? Er du enig? Kom med dit bud på et efterspil: Skal Ivanovic have en straf, eller skal han have lov at slippe?

Chelsea vandt i øvrigt kampen på Willians sene scoring, som du kan se herunder.

Chelsea-spillerne samlede sig om Willian, efter at han havde scoret det sene sejrsmål. (Foto: All Over Press) Premier League Chelsea holder forspring efter sent sejrsmål

José Mourinho var ikke så tilfreds med dommer jonathan Moss' eksekvering af kampen. Og det var hans kollega i Everton, Roberto Martinez, heller ikke. (Foto: AP/Alastair Grant) Premier League Mourinho spydig efter annulleret Chelsea-scoring

0 kommentarer
Vis kommentarer