TV: Premier League-profil i skørt solo-uheld

Andy Carroll gjorde sig positivt bemærket i weekenden med en scoring - men også får et vildt fald, som kunne have endt meget mere galt for den tidligere Liverpool-angriber

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

West Ham har været en af de helt store overraskelser i Premier League i denne sæson.

Sam Allardyces mandskab ligger efter 17 kampe på en imponerende fjerdeplads med 31 point - og i weekenden blev det til endnu en sej, da oprykkerne fra Leicester blev besejret med 2-0 på Upton Park.


Et af målene stod den tidligere engelske landsholdsangriber Andy Carroll for, der er tilbage i fuld vigør, efter han missede starten af sæsonen med ankelskade.

Carroll scorede sit mål nummer 50 i Premier League med scoringen mod Leicester - men han han vil nok også huske kampen for sit skøre solo-uheld lige efter pauseteen.

Den høje angriber jagtede bolden på modstanderens halvdel, og i sin iver efter at blokere for en aflevering, strakte Carroll ubehageligt på sit højre ben og væltede voldsomt ud af banen.

Den tidligere Liverpool-angriber modtog behandling i flere minutter, men kunne heldigvis spille kampen færdigt uden nogle mén.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+