TV: Rooney 'knockouter' Tottenham

Manchester United er kun to point fra andenpladsen i Premier League efter sejren på 3-0 over Tottenham - og Uniteds anfører Wayne Rooney kom især i fokus i dagens kamp

Tidligere i dag kom Wayne Rooney i den grad på alles læber, da engelske medier publicerede en video med United-angriberen, der var i gang med en regulær boksekamp med sin nære ven Stoke-spilleren Phil Bardsley i sit eget hjem.

Se også: Rooney hårdt ramt i boksekamp med nær ven

Rooney, der altid har været en stor fan af boksning, blev ramt hårdt i ansigtet af Bardsley og faldt bagover på køkkengulvet - godt rystet af det hårde slag.

Engelske medier har siden hen spekuleret i, om Rooney skulle stå skoleret over for Manchester United, som formentlig ikke bryder sig om, at deres anfører bruger tid på så risikofuld en sport.

I første omgang skulle angriberen dog i kamp mod Tottenham og Christian Eriksen på Old Trafford søndag eftermiddag, hvor hjemmeholdet satte Tottenham på plads med en 3-0-sejr - og hvor Rooney i den grad fik svaret kritikerne tilbage.

Udover sin fine scoring til resultatet 3-0, brillerede angriberen også med en morsom jubelscene, hvor han boksede i luften og derefter faldt han ned som en rigtig knockoutet bokser på grønsværen. En klar reference til den video, som florerede rundt i de engelske medier i dag.

Rooney var da også klar i mælet efter sejren omkring publiceringen af videoen.

- Det er den verden, vi lever i i dag. Det skete jo i mit eget hjem, og det er sådan noget, der sker, når venner er samlet. De fjoller rundt. Vi var nogle stykker hjemme ved mig, og på en eller anden måde endte den i aviserne her til morgen. Jeg har kun fokuseret på kampen i dag, alt det andet er nok mere interessant for andre, sagde Rooney til Sky Sports efter kampen.

Rooney og de andre United-spiller formåede dog at levere en fabelagtig præstation mod Eriksen og co., der aldrig rigtigt kom ind i kampen,

På godt en halv time blev holdet kørt over og kom aldrig siden ind i opgøret.

Midtbanespilleren Michael Carrick var Uniteds var en af Uniteds bedste spillere i første halvleg, da han først efter ni minutter serverede bolden for belgieren Marouane Fellaini, der kunne score til 1-0.

10 minutter senere tegnede Carrick sig selv for målet, da han behersket dirigerede bolden i nettet til 2-0 efter et hjørnespark.

Efter lidt mere end en halv time hjalp Tottenhams Nabil Bentaleb til. Han afleverede direkte til Wayne Rooney, der satte i løb mod målet og scorede til 3-0 efter sololøbet.

Intensiteten i Uniteds dominans faldt sidenhen, eftersom det gode resultat var sikret så tidligt. Således slap Tottenham for yderligere ydmygelse.

United ligger stadig på fjerdepladsen, der udløser kvalifikationskampe til Champions League, men holdet har nu kun to point op til Manchester City på andenpladsen og et point op til nummer tre, Arsenal.

Tottenham derimod får meget svært ved at nå ambitionen om top-fire. Fra syvendepladsen har London-klubben seks point op til United på fjerdepladsen.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere