TV: Sanchez sprudler igen i Arsenal-sejr

Chileneren viste igen prøver på sit fremragende talent, da han med oplæg og to mål sørgede for en 3-0-sejr til Arsenal over Stoke City

Superkøbet Alexis Sanchez (i midten) kunne fejre endnu et par scoringer mod Stoke (Foto: AP)
Superkøbet Alexis Sanchez (i midten) kunne fejre endnu et par scoringer mod Stoke (Foto: AP)

Alexis Sanchez fortsætter med at dominere Premier League for Arsenal efter skiftet fra Barcelona i sommer. Søndag eftermiddag var han i den grad kampafgørende på Emirates, da Arsenal vandt med 3-0 over gæsterne fra Stoke.

Allerede efter seks minutter lagde Sanchez et flot indlæg ind i panden på Laurent Koscielny, og det udnyttede franskmanden til at bringe Arsenal foran med 1-0.

Efter en halv times spil kom Sanchez så selv på måltavlen, da han på oplæg fra Tomas Rosicky driblede ind i feltet og sikkert sendte bolden i nettet. I anden halvleg fortsatte Sanchez sit show. Efter fire minutter stod han således klar ved bolden i forbindelse med et frispark.

Arsene Wenger er med garanti ikke glad for, at hans spillere ryger - men de må selv styre det, siger han. (Foto: AP) Premier League Wenger forsvarer rygende spillere

Det sendte chileneren snedigt mellem benene på Jonathan Walters, og selvom skuddet ikke var så hårdt, magtede Asmir Begovic ikke at redde frisparket, før det gik i mål til 3-0. Kassen var Sanchez' 14. i Premier League.

Se alle målene her:

Mere blev det ikke til, og så kunne Sanchez og Arsenal glæde sig over oprejsning efter 0-2-nederlaget til Southampton nytårsdag.
Sejren bringer Arsenal op i top fem i Premier League, mens Stoke er på 11. pladsen.

Christian Eriksen og Tottenham tabte lørdag aften til Cystal Palace. (Foto: Screendump/TV3 Sport) Premier League TV: Eriksen med fæl afbrænder i Tottenham-fiasko

0 kommentarer
Vis kommentarer