TV: Sanchez sprudler igen i Arsenal-sejr

Chileneren viste igen prøver på sit fremragende talent, da han med oplæg og to mål sørgede for en 3-0-sejr til Arsenal over Stoke City

Superkøbet Alexis Sanchez (i midten) kunne fejre endnu et par scoringer mod Stoke (Foto: AP)
Superkøbet Alexis Sanchez (i midten) kunne fejre endnu et par scoringer mod Stoke (Foto: AP)

Alexis Sanchez fortsætter med at dominere Premier League for Arsenal efter skiftet fra Barcelona i sommer. Søndag eftermiddag var han i den grad kampafgørende på Emirates, da Arsenal vandt med 3-0 over gæsterne fra Stoke.

Allerede efter seks minutter lagde Sanchez et flot indlæg ind i panden på Laurent Koscielny, og det udnyttede franskmanden til at bringe Arsenal foran med 1-0.

Efter en halv times spil kom Sanchez så selv på måltavlen, da han på oplæg fra Tomas Rosicky driblede ind i feltet og sikkert sendte bolden i nettet. I anden halvleg fortsatte Sanchez sit show. Efter fire minutter stod han således klar ved bolden i forbindelse med et frispark.

Se også: Wenger forsvarer rygende spillere

Det sendte chileneren snedigt mellem benene på Jonathan Walters, og selvom skuddet ikke var så hårdt, magtede Asmir Begovic ikke at redde frisparket, før det gik i mål til 3-0. Kassen var Sanchez' 14. i Premier League.

Se alle målene her:

Mere blev det ikke til, og så kunne Sanchez og Arsenal glæde sig over oprejsning efter 0-2-nederlaget til Southampton nytårsdag.
Sejren bringer Arsenal op i top fem i Premier League, mens Stoke er på 11. pladsen.

Se også: TV: Eriksen med fæl afbrænder i Tottenham-fiasko

0 kommentarer
Vis kommentarer
Premier League - seneste kampe
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere