TV: Schmeichel og Leicester reddet i sidste sekund

Leicester fik alle tre point ude mod West Bromwich takket være overtids-scoring af Jamie Vardy

Kasper Schmeichel og Leicester lever endnu i Premier League. (Foto: AP)
Kasper Schmeichel og Leicester lever endnu i Premier League. (Foto: AP)

Leicester City hænger med bagdelen i vandskorpen i Premier League.

Men med lørdagens sejr på 3-2 over West Bromwich er det som om foråret er blevet et par grader lunere for Kasper Schmeichels klub.

Den danske keeper var igen på plads i startopstillingen og kunne i overtiden se holdkammeraten Jamie Vardy sikre Leicester alle tre point.

Noget af et comeback for ligaens bundprop, der var bagud 2-1, da der manglede ti minutter.

Sejren betyder, at Leicester fortsat kun har tre point op til redning - og tilmed en kamp i hånden mod Chelsea hjemme 29. april. Ikke at Leicester regner med at få alt for meget ud af den affære.

Schmeichel måtte allerede efter otte minutter se sig passeret. Darren Fletcher headede fra tæt hold bolden over stregen. Danskeren fik lige handskerne på, og en kollega sparkede væk på stregen, men Fletcher jublede og fik scoringen, hvilket da også var korrekt set af dommeren.

Se også: Real Madrid sejrer på automatpilot mod oprykker

David Nugent brød dog igennem efter 20 minutters spil og udlignede sikkert bag Boaz Myhill. 2. halvleg var noget af en ørkenvandring sammenlignet med 1. halvleg, hvor der til gengæld var tryk på.

Se også: Pierre-Emile med fantastisk Bundesliga-scoring

Således kom The Baggies igen foran, da Craig Gardner efter 26 minutter med et fladt spark helt ude ved den ene stolpe sendte bolden forbi Schmeichel.

Den stilling holdt til ti minutter før tid, hvor tyske Robert Huth gjorde en af de ting, han er bedst til: Steg til vejrs og headede bolden i kassen.

Og så blev lørdag aften virkelig en tam affære for hjemmeholdets fans, da Vardy fra en position i venstre side af feltet hamrede bolden fladt i mål til den blot tredje udesejr denne sæson.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere