Annonce:
Annonce:

TV: Se Eriksen og Tottenham storme mod toppen

Se Tottenhams lynscoring her - det var var Christian Eriksens skud, der førte til kampens første scoring

Dele Allis har været første halvlegs store oplevelse, men det var Christian Eriksens skud, der var optakten til hans 1-0-mål (Foto: AP)
Dele Allis har været første halvlegs store oplevelse, men det var Christian Eriksens skud, der var optakten til hans 1-0-mål (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Bamidele Jermaine "Dele" Alli. Eller bare Dele Alli. Den 19-årige midtbanespiller er i gang med at få sit helt store gennembrud hos Tottenham, og han kan føre dem helt til tops i Premier League allerede i år.

Tirsdag aften blev det 3-0 ude mod Norwich efter en kamp, hvor London-klubben hurtigt satte tingene på plads.

Christian Eriksen huggede på mål i kampens andet minut, og Dele Alli var hurtigt over målmandsreturen, og så var Tottenham foran 1-0. (Se Eriksens skud føre til 1-0-mål i tv-klippet over artiklen)

For 19-årige Dele Alli betyder dagens scoring, at han er oppe på syv sæsonmål og dermed har scoret flere mål end alle andre U21-spillere i ligaen.

Annonce:

Og sammenligner man med andre store spillere, da de var 19 år, så ligger Dele Alli godt til. Frank Lampard scorede for eksempel kun fem gange som 19-årig, mens Steven Gerrard og Paul Scholes nåede en enkelt scoring.

Og sætter man Dele Alli op mod rivalerne fra Arsenals stærke midtbanespiller Jack Wilshere, så er kontrasten også stor. Hvor Jack Wilshere har brugt seks år på at nå syv Premier League-mål, så har Dele Alli brugt seks måneder på det samme.

Medie: Spanien kan smides ud af EM

Harry Kane scorede to gange for Tottenham mod Norwich (Foto: AP)
Harry Kane scorede to gange for Tottenham mod Norwich (Foto: AP)

Ståle: Guardiola er lidt urørlig

Et kvarter før pausen i kampen mod Norwich blev det også 2-0 til Tottenham, da Dele Alli blev fældet, og topscorer Harry Kane sikkert udnyttede et straffespark.

Kane havde også et forsøg på stolpen, mens et sygdomsramt Norwich-hold ikke formåede at true Tottenham det mindste.

Annonce:

Efter pausen blev kampen tættere, men selvom Tottenham gik lidt i stå, så kørte de en sikker sejr hjem, som Harry Kane efter yderligere et stolpeskud slog fast på en kontra i overtiden til 3-0. I overtiden blev Eriksen skiftet ud, og så kunne fans og spillere rejse hjem til London med tre point.

Med sejren rykker Tottenham forbi London-rivalerne fra Arsenal, der skuffende kun fik 0-0 mod Southampton og nu ligger efter Tottenham på dårligere målscore. Begge hold har dog to point op til Manchester City på andenpladsen og fem point til Leicester på førstepladsen, der begge vandt tirsdag.

TV: Vilde Vardys drømmemål ordnede Liverpool

Gå hjem, agenter: Fandt ny spiller på LinkedIn

Se Harry Kane gøre det til 2-0 her:
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: