TV: Se Eriksens assist i sen nedtur

Christian Eriksen stod for sæsonens sjette assist, men virkede helt uden selvtillid ligesom resten af Tottenham-holdet

Christian Eriksen leverede en assist i nederlaget mod Newcastle (Foto: AP)
Christian Eriksen leverede en assist i nederlaget mod Newcastle (Foto: AP)

Tottenham har ikke været engelske mestre siden 1960/1961, og det bliver de heller ikke i denne sæson. Det sprudlende hold fra tidligere på sæsonen virker til at være forsvundet med vinterens ankomst.

Og også Christian Eriksen har mistet sin magi. Søndag mod svage Newcastle manglede danskeren fart og var langt fra så dominerende som tidligere. Hans hjørnespark nåede sjældent længere end til første forsvarer, og generelt virkede danskeren til at have glemt sine kreative evner.

Eriksen var som resten af Tottenhams kreative spillere ramt af, at kampen bar præg af duelspil og lange bolde uden idé.

Alligevel så det længe ud til, at Eriksen ville få en afgørende betydning.

Arsenal er ny på førstepladsen i Premier League (Foto: AP) Premier League TV: Her får Premier League igen nyt tophold

Kort før pausen slog han et indlæg direkte ind i hovedet på forsvarsspilleren Eric Dier, der ved første stolpe headede i modsatte hjørne.

Eriksen havde chancen for at gøre det til 2-0 på et frispark kort inde i anden halvleg, men Eriksen sparkede direkte i muren og virkede ikke som en spiller, der selv troede på det, og han har nu ikke scoret i 20 kampe på hjemmebanen White Hart Lane.

I stedet overtog Newcastle mere og mere af spillet og Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez i overtiden sikrede Newcastle en overraskende sejr.

Med nederlaget bliver Tottenham liggende som nummer fem med syv point op til førende Arsenal. Spurs har dog stadig to point ned til Liverpool, der pludselig har glemt alt om Klopp-effekten efter 2-2 hjemme mod West Bromwich.

Se Eriksens assist her:

26 kommentarer
Vis kommentarer