TV: Se Eriksens Laudrup-pasning starte Tottenham-fest

Christian Eriksens havde afgørende fødder med i Tottenhams målfest, hvor Bournemouth blev smadret 5-1 trods lynscoring

Christian Eriksen
Christian Eriksen

På landsholdet får Christian Eriksen kritik for ikke at være kampafgørende nok.

I Tottenham gør han det anderledes godt, og søndag var han igen spilleren, der satte Tottenham i gang, og denne gang sprudlede Spurs for alvor for første gang i sæsonen.

Der var kun spillet otte minutter, da Eriksen fra sin plads på venstrekanten med en 'Michael Laudrup-pasning' i dybden fandt Harry Kane i feltet, og den engelske landsholdsangriber tog et træk ud ad i banen og blev fældet af den fremstormende Bournemouth-keeper.

Se Laudrup-afleveringen nederst i artiklen

Kane scorede selv på straffe, og så havde Tottenham udlignet den føring, som Matt Ritchie gav hjemmeholdet allerede efter 48 sekunders spil.

Her så Eriksen til gengæld ikke helt uskyldig ud. Venstre back Danny Rose og venstrekanten Christian Eriksen kunne ikke helt blive enige om, hvem der skulle dække op, og når alt kommer til alt, så var det nok danskerens mand, der scorede.

Moussa Dembele og Erik Lamela gjorde det til 2-1 og 3-1 helt uden Christian Eriksens indblanding, men ti minutter efter pausen slog danskeren så et knivskarpt indlæg, som Kane gled frem i og kurede 4-1 i nettet.

Se også: Aston Villa fyrer manager Tim Sherwood

Se også: Pinlig statistik afslører: Så ufarlig er Cristiano Ronaldo på frispark

Og blot få minutter senere blev det også 5-1, da et Eriksen-hjørne førte til endnu et mål. Harry Kane tappede sit tredje mål i nettet, da Artur Boruc droppede for anden gang i kampen og gav en retur.

I disse minutter var Eriksen i hopla, og han sendte et skruet langskud af sted mod mål, men måtte se stolpen forhindre ham i at score for anden kamp i træk.

Med sejren har Tottenham fortsat ikke tabt i Premier League siden åbningskampen 8. august mod Manchester United, hvor man ufortjent tabte 0-1 på Old Trafford. Eriksen og Co. er nu oppe som nummer seks i tabellen, hvor der kun er fem point op til førende Arsenal, mens Bournemouth bliver hængende lige over nedrykningsstregen og nu har ligaens dårligste forsvar.

Det var første gang siden 2009 mod Hull, at Tottenham scorede fem gange på udebane, og nu tegner sæsonen pludselig lys efter sidste sæsons målhelt Harry Kane fik øget sin måltotal fra et mål til fem mål.

Se også: Trods Eriksen-mål: Tottenham nedlagt af støvleløs angriber

Eriksens indsats bliver værdsat på Twitter:

Se Eriksens Laudrup-aflevering, der førte til 1-1 her:

0 kommentarer
Vis kommentarer