TV: Se Klopps vilde jubel efter absurd målorgie

Liverpool vandt 5-4-kamp i Norwich, hvor det undertippede hjemmehold udlignede i overtiden. Jürgen Klopp og co tog dog alle point med hjem med et mål i de sidste sekunder. Og så gik tyskeren amok

23. jan 13:45 Norwich - Liverpool

Premier LeagueStadion: Carrow Road, England Dommer: Lee Stephen Mason
Norwich
4
5
Slut
Liverpool

Liverpools tre seneste Premier League-kampe har budt på nederlag til Manchester United og West Ham og uafgjort mod Arsenal.

Her til eftermiddag var Liverpool på besøg på hos Norwich, og Jürgen Klopps tropper fik endelig lidt succes.

Brasilianske Roberto Firmino bragte  Liverpool foran efter 19 minutter, da James Milner smart spillede den falske ni'er i dybden, hvor han sparkede bolden i nettet via stolpen.

Ti minutter senere fik hjemmeholdet imidlertid udlignet, da Dieumerci Mbokani gjorde det til 1-1 efter et spektakulært hælspark, der faldt efter Liverpools akilleshæl hjørnespark.

Se det vilde hælmål i vinduet over artiklen

Fem minutter før pausen blev det også 2-1 til Norwich, da den tidligere Everton-spiller Steven Naismith udnyttede et flot gennemspillet angreb og scorede fra en spids vinkel.

Otte minutter efter pausen har Norwich også gjort det til 3-1 på straffe, og Liverpool lignede et hold med alt for mange børnesygdomme, men kort efter greb Jordan Henderson fat i livlinen og reducerede til 2-3, inden Firmino med sit andet mål fik udlignet til  3-3.

Roberto Firmino blev dobbelt målscorer mod Norwich (Foto: AP)
Roberto Firmino blev dobbelt målscorer mod Norwich (Foto: AP)
 

Et kvarter før tid forærede Norwich bolden til James Milner, der løb alene mod målmanden og gjorde det til 4-3.

Det lignede længe en tiltrængt Liverpool-sejr, men i det 92. minut blev et langt frispark headet ned på jorden, og Sebastien Bassong huggede til med et hårdt og fladt luckypunch, som udskældte Simon Mignolet var uden chance for at redde.

Skuffelsen hos Liverpool var enorm, men i det 94. minut vendte det hele på hovedet igen, da Adam Lallana flugtede 5-4-målet i nettet, smed trøjen og sekunder efter lå nederst i bunken af jublende Liverpool-spillere.

Med sejren rykker Liverpool forbi Crystal Palace og Stoke og er nummer syv med tre point op til Manchester United på femtepladsen og ti point op til førende Arsenal, mens Norwich bliver liggende to point over nedrykningsstregen.

Eneste minus for Liverpool-manager Jürgen Klopp var, at hans briller tilsyneladende gik lidt i stykker under de vilde jubelscener efter 5-4-målet.

TV: Se alle målene fra det vilde opgør HER:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen