TV: Skal Stoke-spiller have rødt kort her?

Stokes Phil Bardsley klipper Chelseas Eden Hazard midt over - det får han gult kort for, men er det nok?

Phil Bardsley mod Eden Hazard. Elegantieren mod hardhitteren. En duelt, der målt i ren råstyrke kun kan falde ud til Stoke-spillerens fordel.

Men Hazard er rap på fødderne, og det beviste han flere gange på Britannia Stadium, hvor han og Chelsea gæstede Stoke og altså Bardsley, der ikke ville finde sig i at blive tørret.

Først markerede han lige med en stempling, der dog ikke var så alvorlig, men omkring halvvejs i første halvleg tog han for alvor fat.

En situation, der kunne have givet Hazard frit løb mod baglinjen, løste Bardsley med en glidende tackling og et spark over Hazards knæ.

José Mourinho kan ende med hænderne fulde af pokaler i denne sæson. (Foto: AP) Premier League Manager misunder Mourinho: Chelsea lider ikke som os

Jonas Gutierrez gør mandag comeback efter at have været ramt af kræft. (Foto: AP) Premier League Vandt over kræften: Nu gør PL-stjerne comeback

Det fik Chelsea-manager José Mourinho op af stolen og helt op i det røde felt, men dommer Neil Swarbrick tog det roligt og præsenterede blot Bardsley for det gule kort.

Men var det i orden?

Giv din mening til kende i afstemningen herunder.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer