TV: Sunderland-fans gik amok i Villa-massakre

Aston Villa scorede mål som sjældent set, da holdet besejrede Sunderland med 4-0 i Premier League. Alle scoringer blev sat ind i første halvleg - noget der fik hjemmeholdets fans op i det røde felt

Aston Villa har været nærmest pinligt ringe til at score mål i denne sæson, men lørdag eftermiddag gik danskerklubben målamok i en grad, man næsten troede var umuligt, da holdet gæstede Sunderland.

Aston Villa, der inden dagens kamp blot havde scoret 15 mål i 28 kampe, tæskede fire bolde ind bag Costel Pantilimon, og det rakte til en 4-0-sejr.

Som om det ikke var ydmygende nok for Sunderland, så kunne det såmænd være gået meget værre for hjemmeholdet. Stillingen var således allerede 4-0 ved pausen.

Og det kunne mange af Sunderlands fans ikke acceptere. Allerede efter det tredje Villa-mål begyndte mange af hjemmeholdets fans at forlade stadion i protest over holdets pinlige præstation på banen.

Og siden hen var nogle af supporterne så oprørte over manager Gus Poyets trænerarbejde, at de prøvede at skubbe sig frem mod Sunderland-bænken for at komme i nærkontakt med Sunderland-chefen, alt imens de råbte grimme skældsord efter ham.

Manager Poyet var da også godt klar over, at Sunderlands indsats havde været pinlig.

- Det er slet ikke acceptabelt. Vi kan ikke skyde skylden på nogen end os selv. Hvis jeg var en fan, der sad og så dette, ville jer også reagere på samme måde. Jeg vil ikke sige nogle ting, jeg kommer til at fortryde, men vi skal sætte os ned og analysere det her. Det var slet ikke godt nok, sagde Poyet til BBC.

Og man kan i den grad godt forstå Sunderland-fansenes utilfredshed, da holdet kun havde én sejr i de sidste 11 Premier League-kampe inden dagens opgør mod Aston Villa og Jores Okore, der spillede hele kampen for udeholdet.

Det var ikke overraskende angriberne Gabriel Agbonlahor og Christian Benteke, der sørgede for, at Sunderland endnu engang måtte gå fra banen uden sejr.

De to skarprettere fordelte således de fire mål ligeligt imellem sig. Efter 16 minutter gjorde Benteke det til 1-0, inden Agbonlahor fordoblede to minutter senere. Gabriel Agbonlahor sørgede også for målet til 3-0, og et minut før pausen øgede Christian Benteke til 4-0.

I anden halveg skulle føringen blot forsvares for Aston Villas vedkommende, og det blev den blandt andet takket være solidt spil af Jores Okore i forsvaret. Sejren betyder desuden, at Aston Villa overhaler Sunderland i tabellen.

Andetsteds vandt West Bromwich 1-0 hjemme over Stoke. Brown Ideye blev matchvinder i første halvleg. Dermed fik manager Tony Pulis skovlen under sin tidligere klub.

4 kommentarer
Vis kommentarer