Tv-vært håner Eriksen og co. efter bittert nederlag

Engelsk tv-vært strøede salt i såret, da Tottenham genoplevede 11 år gammelt mareridt

Det siges som bekendt, at man ikke skal sparke til en, der ligger ned.

Men det blæste tv-værten og Manchester United-fanen Rachel Riley på efter, at Christian Eriksen og Tottenham fredag aften reelt spillede det engelske mesterskab i fødderne på Chelsea med et 1-0 nederlag til West Ham På London Stadium.

Så stoppede festen for Eriksen

Et nederlag, der ikke bliver mindre smertefuldt for Spurs-tilhængerne af, at 'The Hammers' hader Tottenham af et godt hjerte, og at nederlaget er et ekko af den såkaldte 'Lasagne-gate' i 2006, hvor Spurs smed muligheden for at sikre sig CL-billetter og ikke mindst slutte foran Arsenal med et 2-1 nederlag til ærkefjenden fra Øst-London efter, at hele truppen var blevet madforgiftet af dårlig lasagne i en hotel-buffet.

26.02980677.jpg 

Men selv om 'St. Totteringhams Day'  (Arsenal-fansenes navn for dagen, hvor Tottenham ikke længere kan indhente 'The Gunners' i tabellen, red.) bliver aflyst i denne sæson for første gang i 22 år, var der dog ingen nåde fra Riley, da hun for åben skærm kaldte kampen 'a proper bottlejob', der er slang for  at svigte eller slå op i banen.

' Det er dejavu for Tottenham.  De slog ikke til, konstaterede Riley med henvisning til, hvordan Tottenham sidste år spillede 2-2 hos Chelsea og dermed mistede muligheden for at vippe Leicester af førstepladsen.

Den bemærkning er dog for skrap kost for de skuffede Tottenham-tilhængere, der i hobetal går til modangreb på Twitter og med en vis ret peger på, at Tottenham i modsætning til de øvrige hold i top seks rent faktisk har formået at holde liv i spændingen i toppen af Premier League.

Bottle job1

Bottle job 2

Bottle job 3

Efterfølgende måtte tv-værten selv til tasterne for at gyde olie på vandene.

Riley1

Riley2

riley3

rilkey4

Om det er nok til at formilde de fornærmede Tottenham-fans, må tiden vise.

Til gengæld skal den frække dreng i bookmaker-klassen, Paddy Power, nok ikke forvente megen kærlighed fra det nordlige London efter deres seneste joke på Twitter.

paddy power bottlejob

Trods det uventede nederlag - og det faktum, at Chelsea med en sejr mandag kan øge forspringet til syv point med tre runder igen - har Tottenhams manager Mauricio Pochettino ikke helt opgivet miraklet.

- Jeg er meget skuffet over resultatet. Og når må vi se, hvordan det går med Chelsea, og så er der tre kampe igen. Nu bliver det svært at hente Chelsea, men vi bliver nødt til at forsøge, siger Mauricio Pochettino til Sky Sports.

Han giver dog ikke meget for Riley og andre kritikeres teori om, at Tottenham-truppen mangler den fornødne kynisme til at sikre de store trofæer.

- Der er mange emner i fodbold, der får mig til at grine. Vi kommer her efter ni sejre i træk. Jeg har i ni eller ti uger hørt på, at vi er presset. Når vi så taber, så kan det skyldes presset, dårligt spil eller mange andre ting, konstaterer argentineren.

Tottenham tager hævn: Her er storklubbens drastiske besked

Vader i succes: Eriksen helt til tops i England

Eriksen imponerer igen: Det der kan almindelige spillere ikke

Her er Mølbys råd til Eriksen: