Tvivler på van Gaal - United smækker kassen i

Louis van Gaal får ikke lov til at hive den store tegnebog frem i januar

Louis van Gaal savner succes på Old Trafford. (Foto: AP)
Louis van Gaal savner succes på Old Trafford. (Foto: AP)

Det kan godt være, at diverse eksperter mener, at der er plads til forstærkninger i den aktuelle Manchester United-trup.

Men selv om kritikken er haglet ned over manager Louis van Gaal og hans mandskab, så får hollænderen ikke adgang til husholdningspengene i det igangværende transfervindue. Det skriver Daily Mirror fredag.

Se også: Vildt avis-rygte: Van Gaal smutter til sommer

Forleden kunne den engelske avis fortælle, at der er stor sandsynlighed for, at upopulære van Gaal smutter allerede til sommer.

Og usikkerheden på managerposten betyder ifølge Daily Mirror, at United-ledelsen næppe sanktionerer større køb i januar.

Storklubben har ellers allerede haft følere ude i forhold til Lazios brasilianer Felipe Andersen, der angiveligt koster i omegnen af 350 mio. kroner. Penge, italienerne godt kunne bruge.

I den mere fantasifulde ende har nogle af fodboldens helt tunge navne som Neymar og især Gareth Bale også været sat i forbindelse med Manchester United, men det bliver næppe i denne omgang, at disse stjerner kommer til at skinne over Old Trafford.

For så længe, der er usikkerhed om, hvem der skal være manager efter sommerferien, bliver der ikke købt ind.

Se også: Dokument lækket: Uniteds rekord-indkøb bliver endnu dyrere

Imens fortsætter spekulationerne om navnet på den mand, som eventuelt skal afløse van Gaal.

Her har Mirror gjort José Mourinho til favorit i kapløbet om at blive den næste manager i Manchester United, mens avisen vurderer, at ikonet Ryan Giggs fortsat må vente på sin chance.

Ifølge franske L'Equipe har Manchester United allerede holdt indledende møder med Bayern-træner Josep Guardiola, der meldes på vej til  Premier League.

Den historie er dog blevet skudt ned af begge lejre, og Manchester City ligner fortsat hans mest sandsynlige destination.

 Se også: Rekord-Rooney i fint selskab med Bendtner

Eksperter: Derfor kan van Gaal ryge:

48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere