Annonce:
Annonce:

Tysk medie: Chelsea-dansker tæt på CL-klub

Dansk stortalent kan spille Champions League for tysk klub næste sæson. Det skriver tyske Bild

Andreas Christensen er tæt på et skifte til Bundesligaen. (Foto: AP)
Andreas Christensen er tæt på et skifte til Bundesligaen. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Konkurrencen hos de engelske mestre fra Chelsea er enorm. Det kan 19-årige Andreas Christensen skrive under på. For selv om danskeren er et stort talent og fik debut i sidste spillerunde af Premier League, er der fortsat lang vej til fast spilletid i den engelske klub, hvor blandt andre John Terry, Gary Cahill og Kurt Zouma står foran i køen til det centrale forsvar.

Andreas Christensen har derfor også udtalt, at han går efter fast spilletid næste sæson, og det ønske skulle José Mourinho være klar til at honorere. I sidste uge blev danskerne rygtet til Borussia Mönchengladbach på en lejeaftale, og nu skriver det tyske medie Bild, at Gladbach lander Andreas Christensen på en etårig lejeaftale.

Chelsea-dansker åbner for skifte

Annonce:

Bild skriver, at det er småting, der mangler, før lejeaftalen mellem de to klubber er på plads. Dermed ser det ud til, at Andreas Christensen skal kæmpe om spilletid i den tyske klub, der i den netop overståede sæson sluttede som nummer tre og derfor er sikker på Champions League næste sæson.

Andreas Christensen er med det danske U/21-landshold, der senere på måneden tager mod U/21-EM i Tjekkiet, ligesom han mandag aften kan få debut på det danske landshold, der møder Montenegro i en testkamp.

Olsen plyndrer U21-landshold for otte spillere

Sidste år lavede Gladbach og Chelsea en lignende lejeaftale, da den engelske klub udlejede Thorgan Hazard til den tyske klub. Lillebror Hazard gjorde det så godt, at den tyske klub i februar købte ham fri og tegnede en femårig aftale med belgieren.

Se Andreas Christensen få PL-debut:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: