Tysk medie: Chelsea-dansker tæt på CL-klub

Dansk stortalent kan spille Champions League for tysk klub næste sæson. Det skriver tyske Bild

Andreas Christensen er tæt på et skifte til Bundesligaen. (Foto: AP)
Andreas Christensen er tæt på et skifte til Bundesligaen. (Foto: AP)

Konkurrencen hos de engelske mestre fra Chelsea er enorm. Det kan 19-årige Andreas Christensen skrive under på. For selv om danskeren er et stort talent og fik debut i sidste spillerunde af Premier League, er der fortsat lang vej til fast spilletid i den engelske klub, hvor blandt andre John Terry, Gary Cahill og Kurt Zouma står foran i køen til det centrale forsvar.

Andreas Christensen har derfor også udtalt, at han går efter fast spilletid næste sæson, og det ønske skulle José Mourinho være klar til at honorere. I sidste uge blev danskerne rygtet til Borussia Mönchengladbach på en lejeaftale, og nu skriver det tyske medie Bild, at Gladbach lander Andreas Christensen på en etårig lejeaftale.

Andreas Christensen vil have spilletid nu. (Polfoto) Premier League Chelsea-dansker åbner for skifte

Bild skriver, at det er småting, der mangler, før lejeaftalen mellem de to klubber er på plads. Dermed ser det ud til, at Andreas Christensen skal kæmpe om spilletid i den tyske klub, der i den netop overståede sæson sluttede som nummer tre og derfor er sikker på Champions League næste sæson.

Andreas Christensen er med det danske U/21-landshold, der senere på måneden tager mod U/21-EM i Tjekkiet, ligesom han mandag aften kan få debut på det danske landshold, der møder Montenegro i en testkamp.

Viktor Fischer (i midten) er en af de otte spillere fra U21-landsholdet, som er i A-truppen mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen plyndrer U21-landshold for otte spillere

Sidste år lavede Gladbach og Chelsea en lignende lejeaftale, da den engelske klub udlejede Thorgan Hazard til den tyske klub. Lillebror Hazard gjorde det så godt, at den tyske klub i februar købte ham fri og tegnede en femårig aftale med belgieren.

Se Andreas Christensen få PL-debut:

0 kommentarer
Vis kommentarer