Ubarmhjertig fan-hetz: Her håner de uberettiget tidligere PL-bomber

Den tidligere Premier League-angriber Aiyegbeni Yakubu blev lørdag hånet, da han stod stille på banen i mere end to minutter. Det viste sig, der var en helt legitim årsag

Den tidligere Premier League-målscorer Aiyegbeni Yakubu var lørdag genstand for en både sjov og grov hetz, da han stod stille i midt på banen i flere minutter for sin klub Coventry. Foto: AP/Jon Super.
Den tidligere Premier League-målscorer Aiyegbeni Yakubu var lørdag genstand for en både sjov og grov hetz, da han stod stille i midt på banen i flere minutter for sin klub Coventry. Foto: AP/Jon Super.

De plejede at klappe af ham. Ja, i mange år jublede de sågar af manden og råbte hans navn, når han hamrede boldene ind i Premier League gennem en årrække.

Men i lørdag var det anderledes. Her var der hverken nogen, som klappede eller jublede af den tidligere Everton-målmager
Aiyegbeni Yakubu. Faktisk gjorde mange det modsatte. Han blev decideret hånet og latterliggjort - endda helt uden at kunne gøre for det, skulle det senere vise sig...

Lørdag spillede den nu 34-årige nigerianer sin blot tredje kamp for League One-klubben Coventry, da han kom på banen i det 70. minut hjemme mod Swindon. Og det blev en morsom affære.

For ti minutter før tid stod Yakubu nærmest stille som en udstoppet ræv midt på banen. Det gjorde han i knap to og et halvt minut. Kun nogle få gange rørte han på sig.

På et tidspunkt kan man se, at en holdkammerat er ovre for at sige noget til Yakubu. Måske skælder han nu? Nå, men kommentarerne til videoklippet på Twitter afslører, at flere fans og fodboldseere gør tykt grin med stillestående Yakubu.


- Kort over Yakubus løb.


- I mellemtiden, Kanté er det stikmodsatte af Yakubu.


- Utrolig disciplineret positionering.


- Utroligt. Jeg har aldrig set nogen spille højre kant, når de forsvarer og højre back, når de angriber.


- Han ser sulten ud.


- Tryllebindende. Han tager næsten vægt på, mens han står der.


- Hvad helvede har Coventry-fans gjort for at fortjene det her lort.


- Jeg ville sandsynligvis tofodstackle ham, hvis jeg var hans holdkammerat.


- Det lille skridt 28 sekunder inde i videoen og lille vift på øjenbrynet et minut og 47 sekunder inde i videoen fik det til at se hårdt ud for ham derinde!


- Han bevæger sig ikke, fordi han venter på sin pizza.


- Han sad faktisk fast mellem to usynlige vægge med to meters mellemrum.

Indrømmet. Det er lidt onde, men også temmelig sjove kommentarer. Men mon ikke mange af folkene bag de hånende og hårde bemærkninger græmmer sig, når de finder ud af, hvorfor Yakubu stod stille til sidst i kampen.

Det er faktisk kommet frem, at nigerianeren blev skadet kort tid efter, han kom på banen.

Coventry Telegraph skriver, at Yakubu fik sig en forstrækning og derfor ikke var i stand til at bevæge sig. Da han efterfølgende forsøgte at løbe, blev skaden angiveligt bare værre.

Uheldigvis for Coventry havde de på daværende tidspunkt allerede brugt alle deres tre udskiftninger. Derfor måtte Yakubu humpe rundt inde på midten.

Avisen skriver, at Yakubu skal skannes mandag, og at der er en risiko for, at han misser resten af sæsonen. Det vil være noget af et uheld bare en måned efter, han er skiftet til Coventry.

Yakubu har tidligere spillet for blandt andre Premier League-klubberne Everton, Leicester, Blackburn, Portsmouth og Middlesbrough.

Se også: Målmand chokerer: Ranieri fik hvad han fortjente!

Se også: Tottenham-stjernens forældre i chok: Han vil ikke se os

Se også: Mourinho før pokalfinale: Selvfølgelig godt for mig

Se også: Ren kagemand: Fyrede keeper - måtte sætte markspiller på mål

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere