Udnytter smuthul: Toptræner indrømmer spion-snyd

Marcelo Bielsa indrømmer, at han tidligere på ugen sendte en medarbejder ud til modstanders træning

MArcelo Bielsa indrømmer,  at han flere gange sender en spion til modstandernes træning. Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix
MArcelo Bielsa indrømmer, at han flere gange sender en spion til modstandernes træning. Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

Den engelske fodboldklub Leeds' argentinske træner, Marcelo Bielsa, sendte tidligere på ugen en medarbejder ud for at spionere på Derby, som Leeds møder fredag i den næstbedste engelske række.

Det indrømmede Bielse i et interview med Sky Sports før fredagens kamp.

- Jeg er ansvarlig for det. Det er lige meget, om det er lovligt eller ej, rigtigt eller forkert. For mig er det nok, at Frank Lampard (Derbys manager, red.) og Derby føler, at det ikke var i orden, siger argentineren fredag.

Marcelo Bielsa indrømmer desuden, at han også sendte en medarbejder ud for at se Derby træne, da de to hold mødte hinanden tidligere i den nuværende sæson.

- Uden at prøve at retfærdiggøre det, så har jeg gjort det i mange år. Det er ikke ulovligt, vi har gjort det åbent, og vi har snakket om det i pressen. For nogle er det forkert at gøre, og for andre er det ikke, siger Bielsa.

Den 63-årige argentiner blev ansat i Leeds i sommer og har indtil videre oplevet stor succes med sit hold, der i øjeblikket indtager førstepladsen i The Championship og dermed står til at rykke op i Premier League.

Sevilla hentede deres tredje Europa League-titel i træk efter sejren over Liverpool. (Foto: AP) Sport og Spil Hemmeligheden bag den spanske succes: Derfor er de så overlegne

Disse fire herrer kommer ikke til at figurere på samme managerhold i holdet.dk's turnering i foråret. Det skulle være sikkert og vidst. Foto: AFP Plus Niels slog alle med smart taktik: Det her må du ikke gøre i PL-manager!

Se også: Brøndby henter svensk es: Koster det samme som Wilczek

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen