Udskældt stjerne vil skifte: - Vi er enige

Granit Xhaka har en aftale på plads med Hertha Berlin, bekræfter Arsenal-stjernens agent

Granit Xhaka spillede hele kampen mod Bournemouth, der kan blive en af hans sidste i Arsenal. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Granit Xhaka spillede hele kampen mod Bournemouth, der kan blive en af hans sidste i Arsenal. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Forholdet mellem Arsenal-fansene og Granit Xhaka har ikke just været hjerteligt, siden schweizeren sidst i oktober ikke helt levede op til sit anfører-ansvar efter en udskiftning.

Her bandede han af klubbens fans og blev efterfølgende sendt i skammekrogen af daværende træner Unai Emery.

Han blev senere tilgivet - men ikke helt af fansene.

Den turbulente tid kostede Xhaka anførerbindet, og det har han taget konsekvensen af.

Han har nemlig en aftale på plads med tyske Hertha Berlin. Det bekræfter hans agent, José Noguera, til schweiziske Blick.

- Jeg siger det helt åbent og ærligt: Vi er enige med Hertha BSC og vil gerne til Berlin. Det har vi sagt til fodboldchef Raul Sanllehi og til sportsdirektør Edu Gaspar – ligesom vi har sagt det til den nye træner Mikel Arteta.

- Arsenal er blevet informeret om alle skridt, og spilleren og Hertha er med på det. Det drejer sig nu kun om overgangssummen klubberne imellem, siger Noguera.

Han har oplyst klubben om, at Xhaka ønsker et skifte, så snart januars transfervindue åbner, mens Mikel Arteta gerne vil beholde ham til sommer.

Ifølge Blick har Hertha Berlin allerede budt 185 millioner kroner for den 27-årige midtbanespiller, der i fire sæsoner fra 2012-2016 optrådte i Bundesligaen for Borussia Mönchengladbach.

Da Xhaka i sommeren 2016 skiftede til Arsenal, kostede han næsten det dobbelte. Alligevel er der en vis sandsynlighed for, at Arsenal vil sende ham ud af vagten med lidt tab efter den seneste turbulente tid.

Premier League Arsenal-stjernen så rødt: 'Ønsker at din datter får kræft'

Granit Xhaka bør sige undskyld for sin opførsel, mener Arsenal-legenden Ian Wright. Foto: Tony O'Brien/Ritzau Scanpix Premier League Raser over kortslutning: Opfør dig ordentligt!

Unia Emery hilste lige kort på Granit Xhaka, da schweizeren forlod banen. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Arsenal-manager kritiserer sin anfører efter skandale

6 kommentarer
Vis kommentarer