Udskældt United-spiller håner Liverpool-legende

Fejden mellem Marouane Fellaini og Jamie Carragher når nye højder

Belgiske Maroune Fellaini må høre meget for sin stil på fodboldbanen, hvor høje albuer og tekniske fejl ikke er en mangelvare i Manchester United-spillerens repetoir.

En af de faste kritikere er den tidligere Liverpool-anfører Jamie Carragher, der siden karrierestoppet har fungeret som ekspert hos blandt andre britiske Sky Sports og danske TV3 i forbindelse med Champions League kampe.

Carragher blev dog suspenderet fra Sky Sports i marts efter en noget uheldig episode, hvor Liverpool-legenden sendte en spytklat af sted fra sin bil og ramte en pige, fordi han var sur på føreren af en anden bil.

Og den episode udnytter Marouane Fellaini nu til at så tvivl om Carraghers evner som ekspert.

- Hvordan kan en som Carragher belære mig? Manden, der spyttede på en pige fra sin bil efter Manchester United-Liverpool, siger Fellaini i et større interview med belgiske Sport/Voetbal Magazine, hvor hans forhold til Carragher var et af temaerne.

Carragher undskyldte efterfølgende episoden, men er alligevel suspenderet fra Sky Sports' dækning resten af sæsonen.

Albue-klumme skabte ballade
Fejden mellem de to bunder i, at Jamie Carragher ved flere lejligheder har kritiseret Fellaini for at spille for farligt.

Eksempelvis for to år siden, hvor han i en klumme skrev, at han aldrig håbede at se belgierens albuer i Premier League igen. Det skete på baggrund af en episode, hvor Fellaini stangede en albue ud til Leicesters Robert Huth, der kvitterede ved at rive i belgieren i krøllerne.

Efter lang tids stilhed åbnede Fellaini munden i et interview, hvor han skød tilbage mod den tidligere Liverpool-anfører, der heller ikke ligefrem blev berømt for at trække sig i tacklingerne.

- Hvis jeg er voldelig og aggressiv, hvad er Carragher så? Han er mester i blah blah og verdensmester i at brække ben. Hvis du taster hans navn ind på Youtube, vil du udelukkende se ham tackle, lød svadaen fra Fellaini.

Nu kan man så blot læne sig tilbage og afvente, hvad Jamie Carraghers næste træk bliver...

Fellaini skåner hverken sig selv eller andre i luftduellerne. Foto: AP
Fellaini skåner hverken sig selv eller andre i luftduellerne. Foto: AP
 

Emre Mor har igen problemer med disciplinen i Celta. Foto: Ritzau/Scanpix Spansk fodbold Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

Formel 1 Sladrehank: Verdensmester vil have stoppet ulovligt trick

Agostino Di Bartolomei inden Europa Cup-kampen mod FC Köln - og Stefan Engels i hvidt. Foto: All Over Press Sport og Spil Roma-chefens totale nedtur: Tabte til Liverpool og begik selvmord

3 kommentarer
Vis kommentarer