Uheldig West Ham-profil ude resten af sæsonen

Andy Carroll skal gennemgå en knæoperation og kommer ikke på banen for West Ham mere i denne sæson

Andy Carroll kommer ikke til at fejre scoringer lige med det første. Han skal opereres i knæet. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Andy Carroll kommer ikke til at fejre scoringer lige med det første. Han skal opereres i knæet. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Premier League-sæsonen er slut for West Hams angriber Andy Carroll.

London-klubben skriver på sin hjemmeside, at Carroll skal gennemgå en operation på grund af en knæskade og derfor skal bruge resten af sæsonen på genoptræning. Indgrebet er planlagt til på tirsdag.

Andy Carroll (tv.) er ramt af en skade i akillessenen, og det er usikkert, hvor længe skaden holder ham ude. (Foto: AP/Matt Dunham) Premier League Big Sam: Carrolls skade er ødelæggende

Carroll pådrog sig skaden, da West Ham onsdag spillede 0-0 ude mod Southampton i en kamp mellem ligaens vel nok to største positive overraskelser i denne sæson.

West Ham ligger på en aktuel ottendeplads i Premier League, og med fem scoringer har Carroll gjort sit.

Carlton Cole (til venstre) er tilbage i West Ham. (Foto: AP) Premier League West Ham skriver med gammel kending

Det er langt fra første gang, at han døjer med en skade. Ifølge Sky Sports har han fordelt på fem perioder været skadet i mere end et år siden skiftet fra Liverpool i 2012.

26-årige Carroll, der fra 2010 til 2012 spillede ni landskampe for England, fik inden Liverpool-tiden sit gennembrud i Newcastle.

0 kommentarer
Vis kommentarer