Annonce:
Annonce:

Uhyggelig skade: Chelsea-profil skriger af smerte

Kurt Zouma måtte bæres fra banen i storkampen mellem Chelsea og Manchester United i weekenden efter den talentfulde midtstopper faldt uheldigt ned efter en hovedstødsduel

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Chelsea kunne søndag aften glæde sig over, at Diego Costa i slutningen af kampen mod Manchester United sikrede London-klubben det ene point i 1-1-opgøret.

Derudover var der ikke så meget at glæde sig over for de blå-blusede, der ikke spillede en stor kamp på Stamford Bridge. Udover det dårlige spil måtte holdet også konstatere, at holdets talentfulde midtstopper Kurt Zouma kom til skade efter en lille time.

Franskmanden hoppede op for at heade til bolden i en duel og faldt herefter uheldigt ned på sit højre ben. Det store forsvarstalent tog sig med det samme til sit knæ og skreg smerten ud over Stamford Bridge - og da man så den langsomme gengivelse fik man svar på hvorfor.

Spillet blev også afbrudt efterfølgende, hvor Zouma fik behandling og siden hen blev båret væk fra banen.

Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

Annonce:

Chelsea-spilleren bliver senere mandag scannet for at få mere vished om skaden, men den tidligere Saint Etienne-spiller kan glæde sig over, at han kunne støtte på sit ben efter kampen ved hjælp af krykker.

Zouma er både optimistisk og realistisk i forhold til uheldet.

- Vi må se. Jeg kunne høre et eller andet i knæet, men jeg har det bedre. I morgen (mandag red.) vil jeg blive testet, og jeg vil få mere at vide, siger Zouma ifølge franske L'Equipe.

Fans og spillere var hurtigt ude med ønsker om god bedring, og en af dem, der skrev en medfølende besked, var Manchester Uniteds Luke Shaw, der i den grad ved, hvordan det føles at få en slem skade.

- Jeg ønsker det bedste for Kurt Zouma. God bedring, skrev Shaw, der tidligere i denne sæson brækkede sit ben i en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven.

TV: Gense Shaws uhyggelige skade her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: