Uimponeret over fabelagtigt 60 meter-mål: Overvurderet!

Tidligere Liverpool-stjerne Michael Owen, der nu er fodboldekspert på engelsk tv, mener, at Charlie Adams fantastiske scoring mod Chelsea fra 60 meters afstand er kørt for meget op i medierne

Sidste Premier League-runde bød på usandsynlig mange fantastiske scoringer af blandt andet Jermaine Defoe, Alexis Sanchez og Wayne Rooney.

Den flotteste af dem alle var dog, vil mange mene, Stoke-spilleren Charlie Adams fænomenale scoring fra 60 meter mod Chelsea. Selv Chelsea-manager Jose Mourinho måtte efter kampen overgive sig, da han efterfølgende udtalte, at det uden tvivl vat sæsonens mål.

Men det er ikke alle, der er enige i det udsagn.

Faktisk mener den tidligere Liverpool-stjerne og nuværende tv-ekspert Michael Owen, at Adams mål er blevet kørt for meget op i medierne - og faktisk er overvurderet.

Det udtalte han i programmet Fletch & Sav på BT Sport lørdag formiddag, hvor de tidligere PL-spillere Steve McManaman og Robbie Savage også var til stede.

- Hvis du beder 100 fodboldspillere om at efterligne Adams mål, så tror jeg, mange af dem kunne gøre det. Det er jo bare et langt, langt spark. Det er selvfølgelig flot teknisk lavet, men det var slet ikke årets mål - det var ikke engang weekendens mål i mine øjne, sagde Owen i programmet.

Se også: Målløs efter drømmemål - men er det bedre end Beckhams?

Det var McManaman bestemt ikke enig i.

- Du snakker om 100 fodboldspillere, hvor en del af dem kunne efterligne det? Undskyld mig, men vi er tre tidligere fodboldspillere inde i dette rum. Ingen af os kunne lave det mål, udtalte McManaman

- Men du kunne jo sagtens sparke bolden på den måde - det er jo ikke så svært? Spørgsmålet er, om du også lige kunne nå målet med dit spark, argumenterede Owen.

- Jamen så kunne jeg jo heller ikke gøre det, vel?, var McManmans svar tilbage til Owen.

De to tidligere holdkammerater blev ikke enige i programmet, men du kan gense den omtalte mål øverst i artiklen - eller nogle af de andre helt fantastiske kasser fra sidste runde i videoen herunder.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere