Annonce:
Annonce:

Ukendt United-komet sænker Arsenal

Med to mål og en assist var Marcus Rashford manden, der sikrede United sejren over Arsenal søndag

Marcus Rashford leverede endnu en gang varen for Manchester United med to scoringer mod Arsenal (Foto: AP).
Marcus Rashford leverede endnu en gang varen for Manchester United med to scoringer mod Arsenal (Foto: AP).
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

18-årige Marcus Rashford har på få dage bragt sit navn på alles læber i Manchester, og søndag blev han helten, da Manchester Uniteds skadeplagede mandskab dukkede titelaspiranten Arsenal med 3-2 på Old Trafford.

Først nettede Rashford to gange i Europa League-kampen mod FC Midtjylland torsdag, og søndag leverede han to mål og en assist som hovedarkitekten bag sejren over Arsenal.

Van Gaal roser Uniteds teenage-joker efter storsejren

Blot syv minutter inde i opgøret viste Arsenal dog først tænder i offensiven.

Med et sublimt chip på sin førsteberøring på kanten af feltet spillede Mesut Özil en fremadstormende Nacho Monreal helt fri foran tilbagevendte David de Gea, men United-keeperen vandt den rent spanske duel.

Annonce:

Lidt overraskende var det amputerede United-hold fint med spillemæssigt, og da uret nærmede sig den halve time, eksploderede tilskuerne på Old Trafford i jubel.

Arsenal-forsvaret fik ikke clearet en bold i feltet, og Marcus Rashford bankede bolden ind til 1-0.

Blot to minutter senere fik den unge angrebsreserve så tilskuerne til at gå helt amok, da han fordoblede føringen med sit andet mål.

Et United-hold med fornyet selvtillid spillede sig igennem i højre side, og et præcist indlæg havnede i panden på Rashford, som dirigerede bolden i nettet med hovedet.

Trods lidt rådvildhed i udeholdets spil fik Arsenal samlet stumperne, tætnet organisationen og skabt et pres ned mod David De Geas mål i resten af halvlegen.

Den tidligere Manchester United-angriber Danny Welbeck blev manden, som åbnede kampen igen, da han headede et frisparksindlæg ind til 1-2 fem minutter før pausen.

Det lignede, at Marcus Rashford blev skadet i starten af anden halvleg, men den 18-årige angriber kom på banen igen, og det skal manager Louis van Gaal være glad for.

Annonce:

Knap midtvejs var det netop Rashford, som efter en lille dribletur serverede bolden for Ander Herrera, der med et afrettet skud gjorde det til 3-1.

United-debutant dukkede midtjyske drømme

Den medrivende kamp bølgede frem og tilbage, og det lå i luften, at der skulle komme flere mål.

Og tilskuerne skulle ikke vente længe. Fire minutter senere udnyttede Mesut Özil en ripost i United-feltet, og så var der reduceret til 2-3.

Arsenal pressede på for at vende kampen, men et hårdt kæmpende United-hold gav førerholdet Leicester en håndsrækning. Arsenal er med nederlaget fem point efter topholdet.

Se alle målene fra kampen her:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: