Under tøflen: Fruen sagde nej til landstrænerjob

José Mourinho kunne have stået i spidsen for det engelske landshold, men blev talt fra idéen af sin kone

Normalt er det Mourinho, der bestemmer. Men sådan er det åbenbart ikke altid. Noget tyder på, at han har en skrap kone. (Foto: AP/Scott Heppell)
Normalt er det Mourinho, der bestemmer. Men sådan er det åbenbart ikke altid. Noget tyder på, at han har en skrap kone. (Foto: AP/Scott Heppell)

José Mourinho som landstræner for det engelske landshold. En tanke der formentlig ville skabe stor begejstring i England, men faktisk var dette scenarie tæt på at blive en realitet.

Chelseas ejer Roman Abramovitch fejrer Champions League-triumfen i 2012 med sine spillere. (Foto: Lefteris Pitarakis/AP) Premier League Rigmændenes milliard-fight: Så meget har City og Chelsea brugt

I et interview med Sport.BT.com afslører portugiseren nemlig, at han var tæt på jobbet som engelsk landstræner. Beslutningen om at vente blev dog truffet efter samtale med konen:

- Hun havde ret, det er for tidligt for mig. Jeg elsker at stå i spidsen på klubplan. Jeg elsker presset, kampene, rejserne og træningen. Jeg husker dog tydeligt en vanskabskamp i Paris mellem Frankrig og England.

Se José Mourinho og Arsene Wenger fare i flæsket på hinanden:

- Jeg havde allerede besluttet, hvem jeg ville vælge, og hvordan kampen skulle gribes an, siger José Mourinho, der dog kom på andre tanker:

- Min kone kom hen til mig og spurgte, hvornår den næste kamp var. Hvad skulle jeg lave i to måneder, og hvad ville jeg tænke. Glem det, sagde hun, det kan blive aktuelt om 20 år, udtaler Chelsea-manageren.

José Mourinho og Chelsea FC topper aktuelt Premier League, hvor London-klubben har tre points ned til Manchester City på andenpladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer